WeTu Analytics

Walkersons Hotel & Spa

Walking Trails

El nostre sender de muntanya està gairebé totalment asfaltat per a la vostra seguretat i comoditat, recorrent una distància aproximada de 1,8 km fins al cim de la muntanya. Les vistes són fantàstiques i es poden observar diverses espècies d'antílops a la zona. No us oblideu del vostre protector solar i aigua!

Per a un passeig més tranquil, passejar per la passarel·la pavimentada i camins de gespa mantinguts que es troben entre les preses i al llarg del riu sota l'hotel.

Mostra més
Mostra menys

Fly Fishing

Hi ha 14 preses proveïdes a la finca per gaudir tant de pescadors volants novells com experimentats. La pesca fluvial requereix un permís addicional de vida silvestre i el riu pot estar tancat per pescar en determinades èpoques de l'any. Només es permet la pesca amb mosca a la finca.

Vostè és benvingut a utilitzar el seu propi equip de pesca amb mosca, alternativament volar equip de pesca està disponible a Recepció en un primer arribat, per primera vegada servit.

Recomanem que es portin ulleres fosques contra l'enlluernament de l'aigua i el bloqueig solar s'aplica regularment fins i tot en condicions ennuvolades. És extremadament perillós pescar durant una tempesta de tro.

Mostra més
Mostra menys

Horse Riding

El centre d'equitació Dullstroom està situat als estables, a prop de l'spa Walkersons. Dave & Chrissie són guies experimentats i els seus cavalls assegurats s'adapten a tots els nivells de genets. Ofereixen passejades d'1 i 2 hores, segons disponibilitat. Passejades en poni curtes també estan disponibles per acord previ. Les reserves es poden fer directament amb Dave a 0824429766

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Walkersons Hotel & Spa

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes