WeTu Analytics

Morukuru Owners House

Morukuru Owner's House

(1 unitat / xalet)

Totes les habitacions del Morukuru Own's House, a la vora del riu Marico, disposen de bany privat amb banyera i dutxa independents i una unitat de tocador doble.

Morukuru Own's House està totalment climatitzat i també ofereix l'opció de ventiladors de sostre, caixes fortes per a hostes, Wi-Fi gratuït, televisió per satèl·lit, una petita biblioteca i una selecció de DVD i CD's.

Aquesta casa d'arbust d'ús exclusiu és un autèntic refugi familiar, permetent a amics i famílies una escapada inoblidable de la realitat. Morukuru Own's House també ofereix una piscina infinita, una boma per a festes de la foguera, cobertes de fusta envoltants amb racons romàntics i vistes acollidores al riu Marico. L'espai habitable interior consta d'un menjador, saló, llar de foc de doble vista i un càlid “espai del xef” (també conegut com una cuina) que està obert als clients en tot moment per prendre aperitius i begudes al seu temps lliure. Els xefs de la família Morukuru els encanta interactuar i intercanviar consells màgics amb els nostres clients que estimen tot allò culinari. Winelovers no s'ha d'oblidar de visitar el vi també!

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Morukuru Owners House

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes