WeTu Analytics

Khulu Bush Camp

Game Drives

Les unitats de joc de matí, tarda i dia complet es poden organitzar a la concessió i al Parc Nacional. Una gran quantitat d'espècies de caça es pot veure dins de la concessió i Parc Nacional incloent elefant, lleó, girafa, guepard, zebra, sabre, gos salvatge, lleopard i molt més!

Dins de la concessió, les unitats de joc nocturn es poden organitzar amb una escala de posta de sol per als capvespres i la vostra elecció de begudes. Tornant a la casa de camp per trobar aquells animals nocturns esquius i tornar al campament a temps per refrescar-se per sopar.

Mostra més
Mostra menys

Walking Safaris

Després d'un cafè a la vora del foc i deliciosos magdalenes, viatge a l'arbust a peu amb el seu guia professional en un safari a peu. Gaudir dels primers matins cruixents mentre descobreix les meravelles de l'arbust africà i testimoni de la seva vida silvestre cobren vida. El temps d'inici és la primera llum. Safaris a peu es duen a terme a la nostra concessió privada de 6000 hectàrees i depenen del clima.

Mostra més
Mostra menys

Painted Dog Conservation Centre

Zimbabwe compta amb una de les poblacions més grans d'aquesta espècie en perill d'extinció. Una visita al Centre de Recerca Hwange per conèixer més sobre aquests bells gossos pintats i els esforços de rehabilitació, investigació i conservació que envolten el centre és molt recomanable. No hi ha cap quota d'inscripció, però el programa demana als visitants que compren alguna cosa de la botiga curio amb els ingressos que van al programa o dóna la benvinguda a qualsevol donació.

Mostra més
Mostra menys

Culture & Community

Zimbabwe ofereix una cultura rica i dinàmica i a través del suport del nostre projecte sense ànim de lucre “The Mother Africa Trust “oferim visites a clíniques locals, escoles rurals i la casa de vellesa de Dete. Una manera fantàstica de conèixer la gent amable i la cultura de Zimbabwe!

Mostra més
Mostra menys

Pan Sits

Passa el dia, mig dia relaxant-te a prop de la paella amb servei complet de cambrer i observa els animals a mesura que s'aixequen de prop i personals.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Khulu Bush Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes