Day 1: Warsaw

Sun. 31 Mar 2024

Arribada a l'aeroport de F. Xopin de Varsòvia.

Trasllat regular sense assistència de parla hispana a l'hotel del circuit. Reunió amb el guia acompanyant a la recepció de l'hotel a les 21:00. Sopar al restaurant de l'hotel.

Day 2: Krakow

Mon. 1 Apr 2024

Al matí es farà una visita panoràmica de migdia (aprox. 4 hores). El tour inclou: la Ciutat Vella acuradament reconstruïda després de la II Guerra Mundial; la Plaça del Castell i el Castell Real; la Plaça del Mercat de la Ciutat Vella, la Catedral de Sant Joan, on eren coronats els reis de Polònia, la Barbacana, el Teatre Gran, la Ruta Reial, plena d'estàtues, esglésies i residències aristocràtiques, on es troba el parc real Łazienki amb el bell Palau sobre l'Aigua i el famós monument a Federico Chopin: així com els llocs relacionats amb la II Guerra Mundial: l'antic gueto jueu; el Monument a la Sublevació de Varsòvia i la Tomba del Soldat Desconegut.

Dinar a un dels restaurants del Casc Antic. Aprofitarem el primer contacte amb la cuina polonesa i degustarem els famosos pierogi polonesos – les empanades fines amb varietat de farcits.

Després de dinar sortida cap a Cracòvia.

A l'arribada es realitzarà el check-in i allotjament a Cracòvia.

Day 3: Krakow

Tue. 2 Apr 2024

Esmorzar a l'hotel i excursió de la mina de sal a Wieliczka que és un impressionant conjunt de cambres, capelles i galeries subterrànies esculpides en sal gemma, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. 

Finalitzada la visita, tornada a Cracòvia on serà servit el dinar.

A la tarda visita de la màgica ciutat de Cracòvia amb guia local (aprox. 4 hores). Visitarem la Ciutat Antiga. Començarem per la Plaça del Mercat - la plaça medieval més gran d'Europa. Entre els edificis de la plaça destaca l´Església de Santa Maria. Continuarem amb el turó de Wawel amb el seu imponent Castell sobre el riu Vistula. Visitarem el pati del castell. 

A continuació es farà una passejada pel barri Kazimierz, petit fragment del qual va ser la ciutat jueva. Originalment, el barri va ser fundat al segle XIV com una ciutat separada de Cracòvia, amb la seva pròpia Plaça del Mercat i propi Ajuntament.

Day 4: Wroclaw

Wed. 3 Apr 2024

Esmorzar a l'hotel i sortida cap a Breslau realitzant una parada a Oświęcim, tristament conegut sota el seu nom alemany Auschwitz. Visita guiada per l'antic camp de concentració, aixecat pels nazis el 1940, que juntament amb un altre camp construït el 1942 a Brzezinka (Birkenau) va arribar a ser el lloc d'extermini d'un milió i mig de persones.

Finalitzada la visita se servirà el dinar a un restaurant local.

Continuació del viatge cap a Wrocław- conegut a Polònia com “la ciutat dels mil ponts”. 

En arribar, instal·lació a l'hotel i allotjament a Wrocław.

Day 5: Torun

Thu. 4 Apr 2024

Esmorzar a l'hotel i visita de la ciutat (aprox. 4 hores). La història mil·lenària de Wrocław, conegut a Polònia com “la ciutat dels mil ponts” es veu reflectida als seus esplèndids monuments de totes les èpoques. Visitarem el més important del centre: la Plaça del Mercat i les rodalies, amb l'església gòtica de Santa Isabel, on jeuen els patricis de Wrocław, i la de Santa Maria Magdalena, amb un dels pòrtics romànics més antics i bells a Europa Central; la plaça Solny , els antics escorxadors (Jatki Miejskie), l'antic mercat central, l'illa d'Ostrów Tumski.

Finalitzada la visita dinar primerenc. Tastarem el plat típic - gołąbki: carn mòlta barrejada amb arròs embolicada en fulles de col i servida amb salsa de tomàquet.

Finalitzat el dinar sortit a Toruń - lloc de naixement de Nicolás Cópernico.

A l'arribada es realitzarà el check-in i allotjament a Toruń.

Day 6: Gdansk

Fri. 5 Apr 2024

Esmorzar a l'hotel i visita panoràmica de la ciutat on va néixer Còpernic (aprox. 2 hores). Toruń, emplaçat sobre les dues ribes del Vístula és una ciutat on hi ha la concentració més gran d'arquitectura gòtica de Polònia. Entre el més important destaca el seu nucli antic amb una estructura urbanística medieval, declarada per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat. Admirarem el majestuós Ajuntament de la Ciutat Vella amb una torre panoràmica, els monuments a Còpernic i a l'Almadiero, la casa de Còpernic (sense entrada), les muralles i portes urbanes, les ruïnes del castell teutònic i la Torre Inclinada.

Finalitzada la visita, temps per comprar pa de gingebre de Toruń. Sortida cap al nord de Polònia. Dinar en ruta.

En arribar, ens dirigim directament cap a Sopot, el glamour balneari Bàltic. Sopot, la segona ciutat de la Triciutat, té un marcat caràcter de balneari. Sorprèn agradablement el passeig marítim de 500 metres que s'endinsa a les aigües bàltiques. El passeig per aquest moll de fusta més llarg d'Europa és recomanat durant tot l'any.

Day 7: Gdansk

Sat. 6 Apr 2024

Esmorzar a l'hotel i sortida cap a Oliwa per visitar la catedral i anar a un breu concert dels seus famosos òrgans.

Més endavant ens apropem a Gdańsk. Veurem la Porta Alta - fragment de les fortificacions de la ciutat i una de les portes principals, la Porta Daurada que s'obre al carrer Długa poblada per les espectaculars cases del patriciat de la ciutat i l'Ajuntament.

Tot seguit passejarem per Długi Targ (el Mercat Llarg), amb l'esplèndida Cort d'Artús on solien trobar-se els comerciants de la Lliga Hanseàtica, davant de la Cort d'Artús hi ha la font de Neptú, mentre que darrere es pot veure la torre de la Basílica de Santa Maria, la més gran església gòtica de Gdańsk. Passeig pel carrer Mariacka amb les seves elegants cases de terrassa escalonades i arribada al riu Motława on s'aixeca la medieval grua portuària i l'edifici de la Porta Verda amb sumptuosa decoració escultòrica, que en èpoques passades servia com a residència dels reis polonesos.

Dinar organitzat en un restaurant local i tarda lliure per gaudir de la ciutat pel seu compte.

Allotjament a Gdańsk.

Day 8: Warsaw

Sun. 7 Apr 2024

Esmorzar a l'hotel. Al matí sortida cap a la capital de Polònia fent per la carretera la visita del Castell dels Cavallers Teutònics de Malbork. Aquest castell de maó és l'antiga seu del gran contramestre de l'Ordre dels Cavallers Teutònics, la construcció medieval més gran d'aquest tipus de tot Europa. L'edifici va ser declarat per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat. El castell està envoltat de potents muralles amb torrasses i portes. El palau del Gran Maestre representa la culminació del gòtic tardà cortesà. El refectori representatiu d'estiu és la part més bella de l'interior del castell. Actualment, el castell és la seu d'un museu.

Finalitzada la visita continuació del viatge cap a Varsòvia. Dinar al restaurant local.

A continuació farem una altra parada: passarem per Olsztynek – el lloc on el temps s'ha aturat. Al museu a l'aire lliure hi ha reunits objectes d'arquitectura rural com ara molins de vent, cases rurals de fusta, església, tallers o fins i tot una escola del poble. Els interiors de les cases mostren els mobles i decoració del segle XIX  i XX.

Finalitzada la visita trasllat a Varsòvia. Check-in a l'hotel i allotjament.

Day 9: End of Itinerary

Mon. 8 Apr 2024

Esmorzar a l'hotel i a l'hora proporcionada pel guia acompanyant trasllats opcionals a l'aeroport de F. Xopin de Varsòvia.

back to top