Over Voka Mechelen-Kempen & POM

Voka Mechelen-Kempen:

We adviseren, trainen en begeleiden niet alleen internationaal ondernemen maar we trekken ook effectief over de grens om onze ondernemers te laten kennismaken met topregio’s, groeimarkten en toonaangevende bestemmingen op het vlak van digitalisering, technologie, innovatie, mobiliteit, milieu, …

Pom Antwerpen:

Als uitvoerder van het economisch beleid van de provincie Antwerpen zetten we in op de versterking van het ondernemerschap, oa. met ondersteuning op vlak van internationalisering. Life sciences is één van onze provinciale speerpuntsectoren en als ontwikkelaar en beheerder van het Wetenschapspark UAntwerpen bieden we de bedrijven in deze sector niet alleen de nodige ruimte, maar ook een uitgebreid – internationaal – netwerk.

Voor deze reis worden de B2B afspraken gerealiseerd door onze structurele partner Flanders Investment & Trade.

  

Algemene Voorwaarden

Reisplan Bepalingen en Voorwaarden

 1. Naamswijzigingen:
  1. zo lang de tickets niet uitgegeven zijn, kan een naamswijziging doorgevoerd worden voor een dossierkost van €50
  2. na uitgifte van de tickets moet een nieuw ticket aan de dan geldende prijs gekocht worden.
 2. Annuleringen:
  1. Tot 30.07.2024 – 30% van de reissom + eventueel reeds uitgegeven ticket
  2. Tot 30.08.2024 – 40% van de reissom + eventueel reeds uitgegeven ticket
  3. Tot 09.09.2024 – 50% van de reissom + eventueel reeds uitgegeven ticket
  4. Tot 08.10.2024 – 75% van de reissom
  5. Vanaf 09.10.2024 – 100% van de reissom

Indien u geen verzekering aankruist, gaan we ervan uit dat u een eigen verzekering heeft. Vergeet dan niet uw documenten met polisnummer mee te nemen en kijk de dekking van uw eigen annulatieverzekering na aub!   

Opgelet : De wet die bepaalt dat consumenten een zichttermijn van 14 werkdagen hebben, maakt een uitzondering op reizen en is hier dus niet van toepassing. U kan van deze reis dus niet zonder kosten afzien. Indien u een vervanging vindt, binnen de termijnen dat tickets moeten uitgegeven worden, dan kan dit in principe mits een kleine wijzigingskost.

De enige kosteloze vormen van elektronische betaling die wij aanvaarden zijn per overschrijving of debetkaart. Voor betalingen met een creditcard rekenen wij een administratieve kost van 2%

terug naar boven