WeTu Analytics

21 Nettleton

Ett elegant och exceptionellt boutiquehotell perfekt beläget mot Taffelbergs Lion Heads i den världsberömda orörda förorten Clifton. 21 Nettleton har oavbruten 360-graders utsikt över Atlanten, 12 apostlar, Taffelberget och Lions Head.

Gästerna välkomnas till en bostad som ligger högt ovanför stränderna i Clifton & Camps Bay. Ljudet av vågorna, expansiva vyer och smak av det orörda landskapet är uppmaningar till din oförglömliga resa.

De expansiva trädgårdarna med sina gigantiska granitstenblock, pool och terrasser, erbjuder lugn i en ostörd miljö. Med ryggen öppning mot Table Mountain Nature Reserve, en World Heritage Suite, detta ger våra gäster privat tillgång till vandringslederna uppför Lion Head, Signal Hill och Taffelberget.

Här erbjuds ett litet antal privata och individuellt inredda sviter, alla inredda med de finaste moderna bekvämligheterna och idealiskt beläget för att uppskatta den vidsträckta utsikten och det fantastiska landskapet. Med tjänster som ingår som en fullt inkluderande frukost och bar, afternoon tea, kväll canapes och solnedgång cocktails, höghastighets-trådlöst internet samt Tvättservice och flygplatstransfer för längre vistelser - fokus är att ge gästerna en minnesvärd, personlig och lugn vistelse.

Njut av en lat lunch, intim middag eller privat grill på en av de många terrasserna, uteplatserna, balkongerna och matsalarna. En romantisk picknick kan också ordnas på en avskild plats i trädgården.

Du kan koppla av vid poolen och solstolarna, njuta av en yoga-session på gräsmattan eller en cykel längs Atlantic Seaboard upp mot Chapmans Peak. Hotellet har även en bastu och ångbad.

Med den attraktiva inredningen, privata däck, fridfulla landskap och exklusiva sviter är teamet på 21 Nettleton hantverk helt för dig och garanterar en fängslande upplevelse.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

21 Nettleton

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor