WeTu Analytics

21 Nettleton

Lions Head Room

En livfull, varm och intim plats med en modern och antik ensemble med utsikt över Lions huvudnaturreservat. Sviten ligger en våning upp från huvudträdgården och har sidoutsikt över havet från badrummet, men ingen terrass eller balkong.

Sviten har 1 king size-säng och eget badrum med dusch ovanför badkaret.

Vissa Mer
Vissa Mindre

King Room

Denna moderna och elegant inredda svit har vacker konst och antika möbler med utsikt över havet och 12 apostlar. Denna rymliga svit har en super king size-säng (eller 2 singlar) och ett vackert badrum med öppen planlösning med badkar och duschkabin. En privat lounge och bar delas med sviten Queen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Emperor Suite

En rymlig, sofistikerad och klassisk svit. Rummet har en king size-säng och eget badrum med hans och hennes tvättställ, ett separat omklädningsrum, vardagsrum samt en stor privat terrass med sensationell utsikt över bergen och havet. Sviten var utformad med en extra pull down säng som är idealisk för barn, eller en familj att dela. Den extra sängen är undangömd när den inte används, vilket ger en mycket öppen och elegant plats att koppla av.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Queen Suite

Denna romantiska svit har charmig och lockande inredning och ett sovrum med badkar. Sviten har 1 king size-säng, ett separat badrum med duschkabin, ett skrivbord och en rymlig terrass med oavbruten 180 graders utsikt över havet och 12 apostlar. En privat lounge och bar delas med sviten King.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Steinway Suite

(1 rum)

Denna välutrustade, expansiva och lyxiga svit har magnifik oändlig utsikt över havet och 12 apostlar. Sviten har en king size-säng och utsikt över trädgården från det stora sovrummet, ett rymligt badrum som är centrerat kring ett stort badkar, en mysig öppen spis, en Steinway flygel, ett privat bibliotek och en rymlig lounge samt en stor privat terrass med utsikt över den vackra naturen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Presidential Penthouse

Takvåningen svit försäkrar en symbol för avskildhet med ett kommando över hela herrgården på översta våningen. Denna överdådiga och magnifika takvåning har 360-graders utsikt över havet och bergen och har en king size-säng, två badrum, inomhus och balkong matplats, vardagsrum med öppen spis, separat lounge och dagbäddsrelaxavdelning, omfattande bar på rummet samt en exklusiv snackbar.

För den ultimata lyxiga vistelseupplevelsen presenterar takvåningen en sensationell faktor i en egen liga.
.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

21 Nettleton

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor