WeTu Analytics

The Thatch House Boutique Hotel

En lyxig och fridfull flykt som erbjuder exceptionell mat och personlig service inbäddat utanför den fridfulla staden Hermanus, en naturskön 90 minuters bilresa från Kapstaden.

Ett exklusivt boutiquehotell som erbjuder lugn och exklusivitet. En lyxig och fridfull flykt som erbjuder exceptionell mat och personlig service inbäddat utanför den fridfulla staden Hermanus, en naturskön 90 minuters bilresa från Kapstaden. The Thatch House är ett exklusivt boutiquehotell som erbjuder andrum från vardagen, i en utsökt naturlig miljö med utsikt över Hermanus lagunen. Gästerna här behandlas inte bara den vidsträckta utsikten över vattnet och de gamla Cape Fold Mountains, men oklanderlig service och distinkta fina biljettpriser.

Erbjuder en raffinerad känsla av hem, har vårt boutiquehotell sex stora lyxiga sviter, inom- och utomhus vardagsrum, och kärleksfullt välskötta spretande trädgårdar som är tillsammans med vår berömda service och faciliteter. Med avkoppling en prioritet för gästerna, vårt team är på plats för att hjälpa till med även de minsta arrangemangen.

Vår mat- och vinupplevelse är både personlig och sofistikerad, med stark betoning på läckra, fräscha och hälsosamma rätter. Våra kockar använder endast färska säsongsbetonade ingredienser och förbereder unika rätter som talar till terroiren i våra omger.

Över två hektar trädgårdar fläktar ut från The Thatch House, erbjuder gästerna möjlighet att koppla från sina hektiska liv och återansluta med familj och vänner under vistelsen.

Oavsett om det handlar om att läsa en bok på en av våra solstolar eller paddla kajak över den lugna lagunen på en dubbel kajak med din partner, finns det gott om erbjudande för alla typer av resenärer på vårt exceptionella hotell.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

The Thatch House Boutique Hotel

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor