WeTu Analytics

TSWALU Tarkuni

Tarkuni är ursprungligen Oppenheimers privata safari-hem, och ligger i en avskild dal nedanför de gamla Korannaberg-bergen. Homesteaden har nyligen blivit helt omgjord för att möta behoven hos moderna resenärer som vill ha fullständig integritet och flexibilitet medan du är på safari. För familjer med flera generationer eller en återförening av vänner är den rustika chic halmtak allt du vill ha i ett exklusivt safariläger - ett hem hemifrån som är lyxigt bekvämt men bekvämt bekant.

Tarkuni sover 10 i fem sovrum och levereras med egen personal, inklusive en kock, hushållerska, safari guide och tracker, samt exklusiv användning av ett privat fordon. Dagarna här är flytande och flexibla, lika aktiva eller avslappnade som du vill att de ska vara. Det är en plats att återställa och fylla på sinne och kropp.


Som en del av omdesignen var alla njutbara dagliga ritualer av safari levande, från lugna måltider utomhus till eftermiddagssiestas vid poolen, noggrant övervägda. Det finns nu ett enklare, naturligt flöde mellan avkoppling och matsalar, särskilt mellan de nya utomhusutrymmena. En eldkälla uppmuntrar till att samla för en tidig kopp kaffe innan spelet kör, särskilt på kyliga vintermorgnar. Brazieren är lika gynnsam för sällskapliga drycker före middagen samtidigt som de delar berättelser om dagens speciella iakttagelser. Placerad framför huset är en inbjudande boma med låga stenmurar för att dra full nytta av den magnifika utsikten över vattenhålet till horisonten. Här, under stjärnorna, fullbordar magiska eldmiddagar den fantastiska safariupplevelsen.

De fem gästrummen har nya, naturliga ljusfyllda badrum med utomhusdusch. Alla glas skjutdörrar i hela huset har försetts med skärmdörrar. På kvällen kan glasdörrarna slängas breda för att tillåta dofter och ljud från busken att filtrera in, medan skärmdörrarna kan säkras för att hålla buggar ute och säkerställa en lugn natts sömn.

Tarkunis interiörer är lättare och luftigare och speglar den naturliga omgivningen i en palett av färska, botaniskt inspirerade gröna och naturliga, jordnära toner. Södra Kalaharis komplexa texturer och organiska former får uttryck i några vackra skräddarsydda möbler, utformade exklusivt för Tswalu. Att renovera några av de äldre verken säkerställde inte bara kontinuitet och äkthet, särskilt för återvändande gäster, utan handlade också om att vara mer hållbar och mindre konsumtiv.

Utomhus, skuggade verandor och de ursprungliga teak-dagsängarna har placerats tillräckligt nära en djup plaskpool för att ta spontana dopp och hålla ett öga på små barn. Poolen är mindre och mer vattenklok än originalet, i linje med Tswalus hållbarhetsresa.

Omtänksam inredning och livsstilsförbättringar åt sidan, med exklusiv tillgång till den största privatägda spelreserven i Sydafrika är den verkliga lyxen att välja Tarkuni, tillsammans med frihet att planera varje aspekt av din vistelse. Rikt tolkningsspelenheter med din privata guide, tracker och fordon tillåter djupgående utforskning av Tswalus olika landskap, spårar några av de ikoniska arterna i södra Kalahari som det svarta maned lejonet, ökensvart noshörning, pangolin och aardvark. Gästerna kan också njuta av promenader, ridning, utflykter till en av de vana meerkat kolonierna, och tid på fältet med vetenskapliga forskare som lär sig mer om Tswalu Foundations engagemang för forskningsbaserat bevarande. Matsalen är alltid en del av äventyret, från buske frukost till dune middagar.

Tarkuni erbjuder den ultimata flykten när som helst på året, vilket ger möjligheter att stanna upp och uppskatta tystnaden och den enorma känslan av rymd som definierar Tswalu Kalahari.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

TSWALU Tarkuni

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor