WeTu Analytics

Morukuru River House

Morukuru River House ligger på stranden av floden Marico i en privat koncession inne i det malaria-fria Madikwe Game reservatet som ligger i nordvästra provinsen i Sydafrika. Madikwe spänner över 75000 hektar, erbjuder gästerna en premier safari och djurliv destination. Reservatet ligger mellan Botswana gränsen och det område som blev känt av den sydafrikanska författaren Herman Charles Bosman kallas Groot Marico.

Morukuru River House Family är helt centrerad på gästupplevelse och glädja dem. Gäst kan njuta av spel enheter, buske promenader (barn under 16 år kommer att ha buske promenader i ett inhägnat säkert område), fiske, fågelskådning, roliga utomhus mini-äventyr för yngre gäster, romantiska starlit sleepovers på dubbel våningar fågel hide, kreativa måltider inställningar och alternativ som buske frukost, pizza picnic, middagar med ljus och minnesvärda grillar vid floden.

Morukuru River House är fullt luftkonditionerade och erbjuder även möjlighet till takfläktar, gäst värdeskåp, gratis Wi-Fi, satellit-TV, ett litet bibliotek och ett urval av DVD- och CD-skivor.

Detta exklusiva safarihus är en sann familjetillflyktsort som ger vänner och familjer en oförglömlig flykt från verkligheten. Morukuru River House erbjuder också en infinitypool, en boma för eldfester, omslutande däck med romantiska skrymslen och mysig utsikt över floden Marico samt en uteservering. Bostaden består av en matsal, lounge, dubbel utsikt eldstad och en varm inbjudande ”Chef space” (aka som ett kök) som är öppen för gäster hela tiden för snacks och drycker på deras fritid. Våra Morukuru Family kockar älskar att interagera och utbyta magiska tips med våra gäster som älskar allt kulinariska!

Ett dedikerat team på 8-10, som leds av den erfarna värden och guide, kommer att se till att varje aspekt av din vistelse är skräddarsydd.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Morukuru River House

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor