WeTu Analytics

More Quarters Hotel

More Quarters samling av ombyggda arvshus och Redcliffe House erbjuder dig alla byten av femstjärnig gästfrihet och avskildhet för enskilda boende. Med sina ingångar till en kullerstensbana som gränsar till huvudhotellet skapar de känslan av ett avskilt kvarter i Kapstadens förort Gardens.

Var och en av de 21 rummen på More Quarters har utformats individuellt för att ge familjer, par, smekmånaders och de som tar lite tid för sig själva sina egna bostadsutrymmen. Rummens utseende och känsla är diskret polerat, med en retrokant, och du kan alltid förvänta dig färskt kaffe och blommor, skarpt linne, lyxiga badprodukter och alla bekvämligheter du kan behöva.

Var och en av våra 19 lyxiga rum har sin egen karaktär och tilltalande - ingen bättre än den förra. Alla har ett rymligt sovrum, eget badrum, TV-rum och ett praktiskt litet pentry. De två familjerummen (för grupper av vänner också) har vardera ett andra sovrum med eget badrum. När det läggs ut för barn - med sina egna bekvämligheter, leksaker och godis - kommer det att få dem att bosätta sig på nolltid!

Mer Quarter's Residence

Denna bostad gränsar till More Quarters Neighbourhood Hotel i den exklusiva förorten Gardens och rymmer upp till åtta gäster med fyra sovrum med eget badrum. Den har ett fullt utrustat kök, vardagsrum och matplats, ett utomhusdäck med utsikt och en pool, och du har din egen Residence-butler och hushållerska. Eftersom det är centralt beläget, kryssar detta exklusiva arvshus alla rätt rutor för familj och vänner som söker en plats att kalla hem under sin vistelse i Kapstaden. Även om det uppdateras med moderna inslag, lika levande som vårt Kloof Street Neighborhood, kan du fortfarande beundra de vackra trägolven och högpressade ståltak. Varje rum här ger en exceptionell utsikt - antingen över vår privata trädgård, grannskapet, eller stadens ikoniska bordformade berg.

Bortom hotellet

Från ditt hem för semestern är det upp till dig att bestämma hur mycket eller lite du ska göra... Hotellets concierge är alltid tillgänglig för att hjälpa till och More Quarters är en idealisk bas för att utforska staden, omgivande stränder, berg och vinmarker... Och att komma tillbaka till, där du kan sparka av dig skorna och floppa i soffan.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

More Quarters Hotel

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor