WeTu Analytics

More Quarters Hotel

Community Tour, With More Community Trust

Denna tur ger en mycket personlig och autentisk inblick i livet i kåkstäderna.

Turen börjar med ett stopp i på MCT-stödda Injongo Educare Crèche, Mfuleni där gästerna kan hjälpa till att göra eller servera barnen frukost, och läsa, spela boll och ha singalongs med dem. Detta följs av en kort promenad längs vägen dit daghem började hos inspirerande grundare, Mavis Ngcongolo, som kommer att vara där för att hälsa på gruppen.

Sedan är det vidare till staden Khayelitsha där gästerna kan se hela Kapstadens största läge från Lookout Hill på Tourism Centre, innan du tar en bilresa genom gatorna, höra om dess historia och människor när de går.

Turnén sista stopp är Langa (betyder ”sol”) och utan tvekan Kapstadens mest levande och progressiva bosättning. Här besöker gästerna Langa Heritage Museum i The Old Passet Court byggnad, Guga Sthebe Arts & Culture Centre för lokal egenmakt och Langa Quarter där Ikhaya Le Langa projektet främjar socialt företagande och skapar en turismhotspot.

— MCT-representant: Kyle Visagie
— Avgångstider: Efter frukost och lunch — Möt i hotellets reception
— Restid: ±40 minuter (en väg)
— Turens längd: 3—4 timmar
— Antal gäster: 2—7
— Kostnad: 500 ZAR1 per fordon (2—4 gäster) | ZAR3 000 per fordon (5—7 gäster)

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sunrise Private Celebratory Picnic

När solen gryr på din speciella dag, fira tillfället med en soluppgång picknick på Signal Hill. Romantiskt, spännande, det passar alla evenemang från en födelsedag till årsdag, eller förslag... På den mest natursköna utsiktspunkten, kommer vi att pop bubblan och lägga på godis speciellt för dig.

— Kostnad: POA

Vissa Mer
Vissa Mindre

In-Room Spa Therapies

Inget försätter dig i semesterläge och laddar batterierna som lite bortskämd — och med vårt spa på rummet behöver du inte byta ut din morgonrock. Kroppsbehandlingar, ansiktsbehandlingar och mani-pedis med hjälp av pålitliga terapeuter från Mobile Beauty ger dig upplevelsen.

— Spa-meny tillgänglig

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

More Quarters Hotel

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor