WeTu Analytics

More Quarters Hotel

More Quarters' samling av konverterade arv radhus och Redcliffe House erbjuder dig alla byten av femstjärniga gästfrihet och privatlivet för enskilda boenden. Med sina ingångar på en kullerstensbana angränsande huvudhotellet, skapar de känslan av ett avskilt kvarter i Kapstadens förort Gardens.

Var och en av de 27 rummen på More Quarters har utformats individuellt för att ge familjer, par, smekmånad och de som tar lite tid för sig själva sina egna livsrum. Rummens utseende och känsla är dåligt polerat, med en retrokant, och du kan alltid förvänta dig färskt kaffe och blommor, skarpa linne, lyxiga badprodukter och alla bekvämligheter du kan behöva.

Var och en av våra 23 Luxury Rooms har en egen karaktär och överklagande — ingen bättre än den sista. Alla rum har ett rymligt sovrum, eget badrum, TV-rum och ett praktiskt litet pentry. De fyra familjerum (för grupper av vänner, också) har alla ett andra sovrum med eget badrum. När de läggs ut för barn — med sina egna bekvämligheter, leksaker och godsaker — får de bosätta sig på nolltid!

Mer Kvarts Redcliffe House

Det bästa sättet att uppleva en stad? Lev som lokalbefolkningen. Bara några minuter från Kapstadens stränder, kaféer, butiker och gallerier hittar du inget bättre ställe att basera dig själv och din familj, eller grupp vänner än på More Quarters' Redcliffe House. Huset erbjuder dig alla byten av femstjärnig gästfrihet och avskildhet i din egen stad reträtt.

Detta exklusiva arv hus, med fyra badrum sovrum, har gott om plats för alla och inbjuder enkel avkoppling. Det är bara inställningen för dig att ta upp solstolar med utsikt över bergen eller trivsamt runt den öppna spisen i vardagsrummet; att laga mat tillsammans i köket, eller ha en ledig dag och värva en privat kock. Det långa matbordet kommer säkert att vara värd för möten för ännu längre luncher.

Bortom hotellet

Från ditt hem för semestern, är det för dig att bestämma hur mycket eller lite att göra... Hotel Concierge är alltid tillgänglig för att hjälpa och More Quarters är en idealisk bas för att utforska staden, omgivande stränder, berg och vingårdar... Och att komma tillbaka till, där du kan sparka av dina skor och flopp på soffan.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

More Quarters Hotel

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor