WeTu Analytics

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spas läge är bland de mest fantastiska i Mauritius (vid foten av berget Le Morne) vilket gör denna resort så mycket mer eftertraktad av kräsna gäster. Se den utsökta havsutsikten från Dinarobins karakteristiska djupa verandor, vilket ger varje svit känslan av ett privat havshus.

De allmänna utrymmena består av stora utrymmen under rustika halmtak. Reflekterande dammar har förvandlat huvudrestaurangen till ett sagoland med blinkande ljus där bord ligger på öar. Om du är på humör för italiensk mat väntar äkta toskanska läckerheter på den andra restaurangen. Det senaste tillskottet till Dinarobins kulinariska erbjudande är Umami, en panasiatisk restaurang som är öppen för middag. Lunch serveras precis på stranden, så du behöver inte missa ett ögonblick på sammetsanden för att njuta av dina måltider.

De som söker en paradisisk golfsemester bör inte leta längre än att boka en Golf Junior svit på Dinarobin. Obegränsat antal greenfee på Paradis '18 hålsbana tillsammans med en gratis golfvagn per spel ingår.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor