WeTu Analytics

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

Junior Suites; Club Junior Suites; Club Junior Suites (Beachfront)

Juniorsviterna är byggda i halvmåne formationer och har ett läge i de skuggiga tropiska trädgårdarna med stranden och havet bortom. Ett sovrum och vardagsrum med öppen planlösning leder ut från det stora badrummet, med en möblerad terrass eller balkong. En total yta på 65 kvadratmeter ger rymligt boende. Medlemskap i elitklubben på Dinarobin ingår för Club-sviter och strandsviterna har ett avundsvärt läge nära havet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Club Senior Suites (Beachfront)

Dessa lyxiga och rymliga sviter är 115 m ² stora och har ett utmärkt läge vid stranden. Sovrummet är separat från den elegant inredda loungen och det stora badrummet leder ut från sovrummet. Den möblerade halvprivata terrassen eller balkongen kompletterar denna överdådiga svit. Som gäst på Club Senior Suite har du också tillgång till en dedikerad conciergeservice samt medlemskap i elitklubben på Dinarobin.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Family Suite

Två interledande juniorsviter, alla med eget badrum, utgör detta populära val av boende för familjer. Dessa sviter ligger på bottenvåningen på baksidan av boende halvmånar. Utrymmet är rikligt med enheten som mäter totalt 130 kvadratmeter och speciella bekvämligheter för de unga VIP: s inkluderar välkomstkaka, upphöjd plattform i badrummet, miniklänningar och tofflor samt anpassade sängkläder med mera.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Club Luxury Family Suite

En Senior Club Beachfront och en interleading juniorsvit Club Beachfront utgör en familjesvit Club Luxury som erbjuder 180 kvadratmeter utrymme. Läget ligger direkt på stranden. Club Beachfront Senior svit består av ett sovrum med stort badrum badrum badrum och en separat lounge; barnens Club Beachfront Junior svit består av ett sovrum med eget badrum och speciella bekvämligheter för de unga VIP inkluderar välkomstkaka tallrik, upphöjd plattform i badrummet, miniklänningar och tofflor samt anpassade sängkläder och mer. Medlemskap i elitklubben på Dinarobin ingår för klubbsviter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Villas

De tre Dinarobin villorna ligger på Mauritius och upptar den mest spektakulära delen av halvön mellan Paradis och Dinarobin resorts. Här finns en privat pool och bara några meter från den orörda stranden. Utsikten är oöverträffad och faciliteter i världsklass.
Villa gäster har möjlighet att äta i en av de åtta världsklassiga restaurangerna på halvön Le Morne eller en kock och servitör service finns också tillgänglig för privata, in-villa dining. Både inomhus och utomhus finns matställen, och lusthuset och utomhusbaren är den perfekta platsen för avkoppling under dagen eller kvällen. Varje villa tilldelas cyklar för hela vistelsen plus två klubbbilar för transport runt halvön.

Ser fram emot följande:
Privat villa med fyra sovrum som leder direkt till stranden
Butler service dagligen från kl. 07.30 till 15.00 och kl. 18.00 - 22.00
Chef och servitör service är tillgänglig under hela vistelsen på gällande taxor
Exklusiv användning av två fyrsitsiga klubbbilar under vistelsen
Cykel per gäst
Elegant inredda interiörer tillsammans med ett stort, fullt utrustat kök
Ett sovrum med eget badrum (badkar, dusch, toalett, dubbla handfat och klädkammare)
Ett dubbelrum eller tvåbäddsrum med eget badrum (dusch, toalett och handfat)
Ett dubbel- eller tvåbäddsrum och ett barns tvåbäddsrum som delar ett intilliggande badrum (dusch, toalett och handfat)
Varje sovrum är utrustat med en platt-TV
En rymlig öppen planlösning lounge och matsal som leder till en stor terrass
Loungen är utrustad med platt-TV och Blue-Ray DVD
Utomhus, uteservering finns på terrassen
Solstolar ger den perfekta platsen för att avleda timmar bredvid villans privata pool med jacuzzi (poolen kan värmas om så önskas)
Utomhus lusthus med matmöjligheter och bar med grill samt en utomhusdusch
En dedikerad conciergeservice finns tillgänglig för alla restaurang- eller spabebokningar som du vill ha bekräftat före ankomsten, eller andra särskilda arrangemang som de vill genomföra innan semestern börjar
Full användning av alla faciliteter och restauranger på Paradis och Dinarobin hotell plus medlemskap i “Club at Dinarobin”.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Club Zen Suites (Adults' crescent); Club Zen Suites (Beachfront) (Aduts crescent)

Gäster som bokar Club Zen Suites har vissa förmåner tillgängliga för vuxna halvmåne, såsom en atmosfär endast för vuxna vid poolen i halvmåne sex tillsammans med pool-side service och ett exklusivt område på stranden som erbjuder en strandkiosk och reserverade solstolar, Wi-Fi, handdukar och en gratis flaska vatten vid ankomsten till stranden varje dag, plus tjänster av en concierge för restaurang- och spa-bokningar. Dessutom kan gästerna beställa drycker från Club-paketets urval på halvmånen endast för vuxna.

Välj en strandnära Club Zen Suite för närmare närhet till stranden och havet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Club Senior Zen Suite (Beachfront) (Adults' crescent)

Dessa lyxiga och rymliga sviter är 115 m ² stora och har ett utmärkt läge vid stranden. Sovrummet är separat från den elegant inredda loungen och det stora badrummet leder ut från sovrummet. Den möblerade halvprivata terrassen eller balkongen kompletterar denna överdådiga svit. Som gäst på Club Senior Zen har du också tillgång till en dedikerad conciergeservice samt medlemskap i elitklubben på Dinarobin. Se inneslutningar nedan. Ytterligare förmåner tillgängliga för gäster av de vuxna halvmåne inkluderar: En endast vuxna atmosfär vid sin pool i halvmåne sex tillsammans med pool-side service och ett exklusivt område av stranden intill halvmåne sex som erbjuder en strand kiosk och solstolar reserverade för personer av vuxna halvmåne, Wi-Fi, handdukar och 1 gratis flaska vatten per person vid ankomsten till stranden varje dag, samt conciergeservice för restaurang- och spabehandlingar. Dessutom kan gästerna beställa drycker från Club-paketets urval på halvmånen endast för vuxna.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor