WeTu Analytics

MannaBay

Du kan inte komma mycket närmare Taffelberget än detta... Ett verkligt extraordinärt lyxhotell i hjärtat av Kapstaden, MannaBay är en inkörsport till det bordstoppade landmärket och dess naturliga mystik. Bokstavligen. En grind leder direkt från MannaBays område till Table Mountain National Park.

Från denna fantastiska miljö, att bli av persiska prinsar, Orkidéjägare och Heroic Explorers, kan du se ut över Moder City, över hennes stadsbild till Atlanten. Utsikten är bländande vare sig du ska äta frukost på The MannaBay Café, med glasfönster från golv till tak, bada i Black & White Room halvfrostat dusch eller ta ett dopp i Pom Poms privata avsvalkningspool. Berget är aldrig långt ifrån synhåll heller. Hon vakar över MannaBay från ovan, tittar på gästerna klinkande champagneflöjter på taket Atlas Bar och koi spyhopping som valar ur dammen av älvmossa. Från MannaBay kan du uppleva Mother City i komfort och avskildhet, med ett team av vänlig personal som ägnar sig åt att göra varje gästs upplevelse så speciell som möjligt. MannaBay är ett konstverk som inspirerar, livar och glädjer varje gäst som har nöjet att komma in i sina höga, konstprydda väggar. Vi tror att du håller med...

Teamet på MannaBay är dedikerat till att optimera varje gästers upplevelse — ingenstans kommer detta att vara tydligare än vid frukostbordet. Frukosten är en dekadent och överdådig affär full av frukt, ostar, färskpressad juice, Afrikas finaste enskilda rostkaffe, nybakat bröd och naturligtvis ett urval av varma rätter.

” Vissa ställen att bo utgör en del av din resa, MannaBay gäster har redan anlänt.”

MannaBay har valts ut för Greenwood Guide to Sydafrika: B & B, gästhus, stugor och stugor med självhushåll personligen besöks av författarna och utvalda för sin charm, karaktär och för den exceptionella vänligheten hos ägarna.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

MannaBay

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor