WeTu Analytics

MannaBay

Versailles Suite

Prova att hitta en säng som är mer välutrustad än dagbädden på Versailles privata balkong. Versailles har utsikt över staden och hamnen bortom, och är vår främsta svit, inspirerad av Versailles kungliga prakt och Ancien Régime i Frankrike. Denna svit skulle ha gjort Louis XIV cerise rosa av avund.

Visst är himmelsdagbädden lämplig för glada smekmånad som vill sova under stjärnorna, men det finns ingen anledning att vänta på bröllopsklockorna för att njuta av den. Lyx som detta kommer med en “Eftersom jag är värt det” disclaimer. Inuti är himmelsspegelbädden, inramad av kungligt blått och silver fleur-de-lis väggpapper, lika speciell. Koppla av med en drink i minibaren, vare sig det gäller Bombay Sapphire gin, vin eller whisky, eller en koffeinfix från George Clooney-godkända Nespressomaskin.

Du kommer att ha ditt eget privata vardagsrum, ett omklädningsrum och ett badrum stort nog för några jonglering och cartwheeling court jesters. Och det finns också en dusch och ett djupt, överdådigt fristående bad för det kungliga paret, med en tronstol för den väntande damen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Black and White - Luxury Room

Ledtråden finns i namnet. Black & White är en av MannaBays mer moderna sviter och har en egen balkong som vetter mot berget. Koppla av på utemöbler och låt din kroppsklocka återställas till afrikansk tid. Vackra inramade zebra dölja utskrifter dekorera väggen, tillsammans med dramatiska svartvita fotografier. Till och med orkidéerna matchar temat... Här på MannaBays översta våning kan du se ut över Table Mountain National Park från din extra långa king size-säng.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Luxury Explorer - Luxury Room

Om de fortfarande lever idag, skulle de stora upptäcktsresande från förr ha lagt ner sina kompasser och sjötrötta huvuden här i MannaBays Explorer-rum under en vistelse i Kap. Banbrytande upptäcktsresande som Bartholemeu Dias, som till exempel upptäckte vår Godahoppsudden.

För att återupptäcka äventyraren i dig, följ hotellets trappor till mittvåningen, där utsikt över Signal Hill och staden lyser in genom fönster från golv till tak. Du kan till och med glimta utomhus (så långt som Atlanten) när du badar i badrumets marmorduschkabin.

Segelfartyg pryder väggarna, nguni boskap mattor golven. Du hittar ett skrivbord, komplett med förstoringsglas, en skrivmaskin ovanpå en krigskista och en lyxig king size-säng att koppla av i efter en dag med att utforska Moder Citys urbana djungler.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Pom Pom - Luxury Room

Pom Pom delar sin privata innergård trädgård med ett ganska spektakulärt piggis som håller vaken över den avsvalkningspool som är reserverad för Pom Poms egna sjöjungfrur och män. Pom Pom är undangömt på den lägre nivån av den tredelade MannaBay, ett naturligt paradis som fladdrar med inhemsk fauna och flora.

På väggarna innanför hittar du pom poms, blomstertemat fortsätter fram till den hemliga trädgården utanför där vilda växter ramar in Moder City i fjärran. Skjutdörrar från golv till tak låter dig skymta allt från bekvämligheten av din extra långa king size-säng, medan små solfåglar sjunger för dig från sina inramade bon på väggarna.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Orchid - Luxury Room

Orkidéjägare behöver titta längre. Du är bunden att andas lite lättare när du kommer in i denna lustgård av Orkidé Eden.

Varietals av de unika och bräckliga växterna dekorerar väggarna i detta lyxiga sovrum och eget badrum. Deras djupa lila nyanser komplimanger det skarpa vita linnet i två sängar, de vita marmorgolv och de vita fönsterluckorna. Här på övervåningen öppnar stora skjutdörrar mot en jordnära träbalkong med sköna uteserveringssoffor och ett främre radsäte till Taffelberget.

Snypa nybryggt örtte eller kylda kamrar under paraplyet, med avbrott endast från ljudet av bosatta svalor och dofter av orkidéer i blom.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Oriental - Luxury Room

Koppla av bland körsbärsblommens tapeter i detta moderna rum, precis under berget, med utsikt över koi-dammen. Efter en varm dusch, vänd dig till din king size-säng.

Gissar upp på den hängande fågelburen, du kommer att drömma om Geishas på nolltid. Traditionella japanska män i kimonos pryder väggarna och vakar över dig när du sover. Liksom oss vill de se till att du har en så speciell tid som möjligt.

Återskapa en scen från Mikado, ge Buddhas mage en gnidning för lycka eller lata tillbaka på din privata utomhubalkong efter en dag i Winelands.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Persian - Luxury Room

Det persiska rummet är inspirerat av lyxen i de fina självbetitlade mattorna och stilen i det persiska riket. Rummet har överdådiga chokladväggar, en king size-säng (eller två enkelsängar) med vitt linne och naturligtvis den stilige persiska prinsen som hänger på väggen.

Dra tillbaka de vita fönsterluckorna och titta ut över poolen och Taffelberget, som jämnåriga ner på dig från ovan. Njut av G & T på utomhussofforna på din privata uteplats eller gå ut i trädgården för att utforska ditt kungarike.

Låt vår personal behandla dig som en prins (ss) när du varnar ner i MannaBays fantastiska komfort.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Flamingo - Luxury Room

Finns det något vackrare och ingångna än en flamingo? Av alla naturens djur är hon utan tvekan den som beguilar även den trötta sightsearen. Lägg ditt huvud för att vila här i värmen från hennes vackra fjäderdräkt.

Gör andinska flamingo-parningen dansar eller titta på Table Mountains ansikten förvandlas ovanför dig, genom glasskjutdörrarna.

Njut av en rosa drink eller tre på Flamingos stora balkong — den är privat, så ingen kommer att se dig sträcka ut vingarna lite. Ta ett långt bubbelbad i det fristående badkaret i det egna badrummet eller skriv ett kärleksbrev till någon kära vid det personliga skrivbordet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

MannaBay

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor