WeTu Analytics

Sanctuary Gorilla Forest Camp

Möten med Ugandas utrotningshotade gorillor väntar en gång i livet när du bor i ett av dessa tio privata lyxtält i hjärtat av Bwindi Ogenomtränglig skog.

Ekologiskt respektfullt, samtida ännu-klassiker i stil, Sanctuary Gorilla Forest Camp smälter in känsligt med det dramatiska afrikanska bergslandskapet och, som ligger unikt inne i nationalparken, är du bara några minuter från början av din gorillvandring äventyr.

Beläget i ett av de mest avlägsna områdena i Afrika, är dessa bekväma dukutrymmen klädda med inhemska tryck och möbler gjorda av naturmaterial. Sängarna är draperade i neutraltonade sängkläder, och lokala föremål utgör en scen som garanterar minnesvärda stunder både inne och ute i boendet. Varje tält har ett rymligt stenväggigt badrum med privata sektioner och ett fristående bad för en avkopplande vistelse efter en dags vandring. Träden runt lägret lyser upp på morgonen när solen börjar skina, och tack vare att det finns så få tält behåller lägret en intim, exklusiv känsla som gör att du kan uppleva Afrikas magi med de lättaste fotspåren hittills med praktiskt taget varje mod con.

Sanctuary Gorilla Forest Camps gemensamma område har en bekväm lounge med en välsorterad bar och en elegant matplats, som ger fantastisk utsikt över den grönskande regnskogen. Kom skymning, under stjärnsträckta himmel, och tillsammans med nattkören samlas gästerna runt den centrala lägerelden och byta berättelser om dagens äventyr. Måltider ger en smak av destinationen: Expertfärdiga rätter lovar enkla smaker och visar upp färska lokala råvaror — prova traditionellt rökt nötkött i jordnötssås som serveras med Kalo (hirsbröd). Matsalar med levande ljus utomhus finns också på tältets privata däck.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Sanctuary Gorilla Forest Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor