WeTu Analytics

AtholPlace House & Villa

AtholPlace House & Villa erbjuder ett privat hus med nio sovrum samt en privat villa med 4 sovrum, som ligger i den fridfulla förorten Atholl, bara hjärtslag från Johannesburgs livliga centrum Sandton City och bara 35 minuters bilresa från OR Tambo International Airport.

Dessa två exklusiva användningsegenskaper erbjuder inte bara fullständig integritet och exklusivitet, men också ett dedikerat team av personal till hands, för att säkerställa en minnesvärd vistelse. AtholPlace House & Villa erbjuder 24-timmars bevakning samt begränsad, säker parkering utanför gatan.

AtholPlace Villa är en vacker 4 sovrum Relais & Chateaux exklusiva-användning stad villa i Johannesburg. En ”hem-från-home”, rymmer upp till åtta gäster, första våningen hus tre rymliga deluxe sovrum och ett mysigare sovrum, alla med eget badrum. På marknivå, gästerna njuta av eleganta vardagsrum och matsalar som sträcker sig till den vackert anlagda privata trädgården, mousserande temperaturkontrollerad privat pool och glada boma bortom.

AtholPlace House är den större av de två fastigheterna och den idealiska platsen för stora flera generationer familjer eller företagsresor upp till 18 gäster, som kommer att bo i nio bekväma och rymliga sovrum. Gästerna kan njuta av de många utrymmena tvärs över huset, inklusive bar och bibliotek med romantisk öppen spis, temperaturkontrollerad privat pool, gym och den lummiga trädgården att koppla av och varva ner i.

Alla rum på AtholPlace House och AtholPlace Villa inkluderar:

* Balkong

* Badrum med badkar, dusch och dubbel fåfänga.
* Golvvärme i alla badrum.
* Hårtork och lyxiga linne badrockar och tofflor.

* Luftkonditionering.

* Platt-TV med DSTV.
* Gratis trådlöst internet (fiberoptiskt) internet.

* VoIP-telefon.
* Elektroniskt kassaskåp som kan rymma en bärbar dator.
* Skrivbord, fåtöljer och/eller soffa.
* Minibar kylskåp i varje sovrum på AtholPlace House.

* Stort kylskåp i köket på AtholPlace Villa.

Retur flygplatstransfer, frukost, läsk och lokala husviner och spritdrycker ingår. Som gäst på AtholPlace Villa och AtholPlace House har du tillgång till helpension. Den privata kocken kommer att finnas till hands dagligen för att skräddarsy måltiderna runt gästernas önskemål. Även måltiderna är flexibla. Relais & Chateaux etik i hållbarhet observerade, kockarna källa lokala färska råvaror där det är möjligt. Funktionsmenyer skapas specifikt för varje händelse eller konferens.

Eventuellt kan gästerna också välja att boka ”all inclusive-tillägget som inte bara inkluderar måltider och snacks, men också en halvdags guidad tur i Johannesburg, med hjälp av AtholPlace egen kvalificerad guide och 9-sitsiga fordon.

AtholPlace House & Villa kan också hyras separat på exklusiva-användning basis för speciella evenemang som milstolpe firande, brud- och baby-duschar, produktlanseringar, photoshoots, små konferenser, företagsresor och intima boutique-stil bröllop. Teamet till hands hjälper till att göra dessa händelser och upplevelser oförglömliga. Kontakta oss gärna för att diskutera dina krav.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

AtholPlace House & Villa

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor