WeTu Analytics

Lekkerwater Beach Lodge at De Hoop

Twin/ Double Room

(6 rum)

Drömmen på Lekkerwater Beach Lodge at De Hoop var att de spektakulära vyerna skulle ta en central scen och rummet har fönster från golv till tak med utsikt över Indiska oceanen. Inuti rummen tar inspiration från reservatets naturliga skönhet och är jordnära och bekväma. En vedeldad spis tar bort kvällen chill och öppen planlösning badrum duschar ger dig en privat topp vid havet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Family Room

(1 rum)

Drömmen på Lekkerwater Beach Lodge at De Hoop var att de spektakulära vyerna skulle stå i centrum och rummet är frontat av glas från golv till tak som har utsikt över Indiska oceanen och erbjuder oavbruten utsikt framför dig. Barnen har sina egna privata loftrum med 2 tre fjärdedelsbäddar. Inuti rummen ta inspiration från reservatets naturliga skönhet och är jordnära och bekväma. En vedeldad spis tar bort kvällens chill och öppen planlösning badrum duschar tillåter dig en privat topp vid havet.

Vänligen observera att det finns 1 x badrum (öppen planlösning dusch och sluten toalett) för föräldrar och barn att dela

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Lekkerwater Beach Lodge at De Hoop

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor