WeTu Analytics

Lekkerwater Beach Lodge

Lekkerwater ligger lite mer än tre timmars bilresa från Kapstaden - och en bekväm avledning för resenärer som utforskar Sydafrikas natursköna trädgårdsväg - har Lekkerwater ett avundsvärt läge mellan land och hav ovanpå de gamla sanddynerna i De Hoop.

Detta anmärkningsvärda kustreservat är särskilt känt för att erbjuda några av världens bästa landbaserade valskådning. Under vintern och våren (juli till november) migrerar södra högervalar hit från Antarktis för att kalva och häcka i de varma haven offshore. Sedan 1985 har dessa vatten utsetts till ett marint skyddat område, och livet i havet har blomstrat. Medan valar är stjärnorna i showen, gästerna kan också se fram emot att se delfiner, sälar och otaliga havsfåglar från bekvämligheten av Lekkerwater Beach Lodge.

Lekkerwater - som betyder ”bra vatten” på afrikaans - erbjuder en bekväm strandsafariupplevelse i en verkligt magisk miljö.

Med en rik historia, otrolig fauna och flora, orörda stränder, böljande kullar och rikligt havsliv, fokus på Lekkerwater ligger på en exceptionell naturbaserad upplevelse.

Här erbjuder vi en ny typ av lyx. Njutningen av vidöppna utrymmen, lugn och avskildhet, underbar havsutsikt, lukten av havet, barfota strandpromenader och otroliga solnedgångar. Du hittar inte TV, minibar, handdukstork eller luftkonditionering - det är här du fullt ut kan omfamna och njuta av livets enkla nöjen.

Med sju intima och individuella rum utanför nätet, enkelt inredda i en ljus och luftig kustkänsla, har alla ett privat däck med utsikt över den hisnande fem kilometer långa avskilda stranden. På huvudlogen är vårt fokus på att erbjuda en bekväm och unik strandupplevelse.

Från nästan varje utsiktspunkt dominerar havet landskapet, och dagliga aktiviteter är strukturerade runt tidvattnet. Vid lågt vatten leder vårt team av naturforskare guidade promenader för att utforska det blomstrande och fascinerande tidvattenekosystemet, medan högvatten skickar resenärer inåt landet för att upptäcka De Hoop Nature Reserves rikedom av biologisk mångfald. Vid sidan av den anmärkningsvärda fynbosvegetationen har mer än 260 fågelarter registrerats i reservatet - inklusive Västra Kapprovinsens enda häckningskoloni av den hotade Cape Vulture.

Oavsett om du bara söker en spännande kustflykt utanför nätet, eller en oförglömlig landbaserad marin safari, Lekkerwater Beach Lodge erbjuder en helt unik kustupplevelse i hjärtat av Sydafrikas natursköna Västra Kap.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Lekkerwater Beach Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor