WeTu Analytics

Arathusa Safari Lodge

Arathusa Safari Lodge är unikt och eftertraktat av besökare på grund av sitt utmärkta läge i Sabi sandreservat, intill den oinhägnade Kruger National Park. Tillsammans utgör dessa två områden ett av Sydafrikas mest otroliga och orörligt bevarade vildmarksreservat.

Det finns tolv sviter, varav åtta vetter mot vattenhålet framför lodge, och fyra av dem ligger på avstånd inom busken på kort avstånd från lodge.

Arathusa's är en intim miljö... dess öppna planlösning och naturliga inredning gör att den smälter smidigt med den afrikanska buskomgivningen. Det huvudsakliga vardagsrummet är avsett för komfort. Infinitypoolen har utsikt över vattenhålet och är den perfekta platsen för visning av vilda djur medan du svalnar på en svällande afrikansk sommareftermiddag.

Arathusa erbjuder en exceptionell safari-upplevelse — förvänta dig en hög koncentration av ett sortiment av spel, inklusive Big Five, och täta leopardobservationer. Lodge ligger framför en blomstrande öppen slätt säkerställa intressant spel och fågelvisning från bekvämligheten av lägret.

Arathusas Safari Spa erbjuder en lyxig spaupplevelse med olika behandlingar och naturliga spaprodukter. Par behandlingar finns också tillgängliga.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Arathusa Safari Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor