WeTu Analytics

Kwandwe Ecca Lodge

Game Drives: Twice Daily (Included)

Utforska Kwandwe naturliga prakt tidigt på morgonen och sen eftermiddag/kväll spel enheter i ett öppet 4x4 safarifordon. Ett beväpnat ranger och tracker-team delar sin omfattande kunskap om busken med dig när du spårar Big Five, liksom en mängd andra djurliv.

Morgondrifter börjar när gryningen bryter över Great Fish River, vilket ger möjlighet att se rovdjur avveckla sina nattliga jakter och slå sig in för dagen. Många djur dra nytta av de svala morgontimmarna för att beta före värmen på dagen. I slutet av eftermiddagen kan vilda djur ofta ses komma ner till floden för att dricka. Night drive producerar några ovanliga iakttagelser, inklusive aardvark, aardwolf, fladderörat räv och piggis.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Big Game Walking Safari (Included)

Upplev spänningen i att spåra stora spel (vit noshörning, svart noshörning, elefant och buffel) till fots, tillsammans med en beväpnad specialist ranger och tracker team. Promenaden varar 3 till 4 timmar och slutar med en picknick lunch på stranden av Great Fish River eller på en naturskön plats i busken. Ej lämplig för barn under 16 år.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Fishing Safari (Included)

Kwandwe erbjuder en mängd olika fiskemöjligheter, antingen i stillvatten eller i Great Fish River. Prova på att fånga Large Mouth Bass på konstgjorda beten eller flugstång i reservatets största damm. Grov (bete) fiske kan också provas i antingen Great Fish River eller någon av de andra stora dammarna för att rikta Yellowfish, Carp, Sharptooth Havskatt och mer. En rolig aktivitet för både barn och vuxna.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Interpretive Bush Walks (Included)

Mellan spelenheterna kan du ta en närmare titt på buskens subtila, osynliga underverk på en lugn promenad inom räckhåll från din lodge. Täta euphorbia snår utforskas bäst till fots och avslöjar en hemlig värld av lavar, mossor och ormbunkar. Olika rovfåglar och andra arter boar i de högre träden eller i den taggiga baldakinen. En beväpnad ranger guidar gästerna genom “nära och personliga” iakttagelser av olika antiloperarter, giraff, vårtog eller zebra. Ej lämplig för barn under 12 år.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Rhino Monitoring Drive (Additional Rate)

Tillbringa 3 - 4 timmar spårning noshörning med en specialist ranger och tracker team. Lär dig mer om vanorna hos denna hotade art, frågan om noshörning tjuvjakt samt Kwandwe egna bevarandeinsatser. Upplevelsen avslutas med förfriskningar på en naturskön plats i busken. Alla åldrar välkomna.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Private Safari (Additional Rate)

Skräddarsy din egen safari ledd av en särskild specialist ranger och tracker-team, vilket garanterar en privat spelupplevelse (förutsatt att det finns ett privat fordon tillgängligt vid bokningstillfället). Ett privat safarifordon måste bokas under vistelsen. En safaridag går från kl. 12.00 (incheckningstid) till kl. 12.00 följande dag.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Rhino Conservation Safari (Additional Rate)

En rekommenderad fyra dagars safari med tre nätter ger dig möjlighet att delta i Kwandwes spännande noshörning- och notching-program. Under överinseende av experter är noshörningen rusad för att plantera mikrochips i hornen och utföra öronsnäckning för framtida identifiering - en viktig uppgift för att säkerställa bevarandet av denna utrotningshotade art.

Den bästa tiden är i allmänhet 1 maj — 30 september på grund av kallare väderförhållanden, men det kan göras året runt. Proceduren är alltid beroende av tillgången till viltförvaltningsteamet samt tillgången på noshörningar som behöver hakas för bevarandeändamål. Ej lämplig för barn under 16 år.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Private Fishing Safari (Additional Rate)

Kwandwe erbjuder en mängd olika fiskemöjligheter, antingen i stillvatten eller i Great Fish River. Prova på att fånga Large Mouth Bass på konstgjorda beten eller flugstång i reservatets största damm. Grov (bete) fiske kan också provas i antingen Great Fish River eller någon av de andra stora dammarna för att rikta Yellowfish, Carp, Sharptooth Havskatt och mer.

Tillbringa så mycket tid som du vill fiska med din privata guide medan du är omgiven av skönheten i Kwandwe stora 5 vildmark. För en helt privat upplevelse måste detta bokas under hela din vistelse.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Private Photographic Safari (Additional Rate)

Skräddarsydd för att passa deltagarnas upplevelse, den fotografiska guiden ger gästerna råd om lämpliga kamerainställningar vid olika scenarier, ger kompositionella idéer och att svara på alla frågor som rör fotografering. Alternativt kan du luta dig tillbaka och njuta av den anslutna upplevelsen av din safari medan din specialistguide tar bilderna åt dig. Inkluderar ett privat fordon, redigerade fotografier i elektroniskt format tillsammans med en gratis Kwandwe digital fotobok.

Måste bokas under hela din vistelse och inkluderar ett privat fordon, redigerade fotografier i elektroniskt format tillsammans med en gratis Kwandwe digital fotobok.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Private Walking Safari (Additional Rate)

En professionellt kvalificerad och erfaren vandringsguide gör att du kan uppleva Kwandwe till fots. Välj om du vill visa stora spel som Black and White Rhino, Elephant eller Buffalo till fots, eller helt enkelt absorbera skönheten i naturen medan du går genom de fascinerande miljöerna med din beväpnade guide. Du bestämmer när du ska gå, eller när du ska köra som ditt hjärta önskar. För en helt privat upplevelse måste detta bokas för hela vistelsen. Ej lämplig för barn under 16 år.

Bild: Scott Ramsay

Vissa Mer
Vissa Mindre

Private Birding Safari (Additional Rate)

Tillbringa så mycket tid som du vill leta efter dessa svårfångade specialerbjudanden och lägg till din kunskap om Sydafrikas fågelliv. Din specialistguide har detaljerad kunskap om var, när och hur man hittar vilken fågel du är ute efter med sin intima kunskap om Kwandwe's 315 registrerade fågelarter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Children's Activities (Included)

Vi har en mängd olika barnaktiviteter på våra fastigheter:

- Barn får en välkomstgåva vid ankomsten som inkluderar en Eco-Nect Guide bestående av djur
checklistor, temaspel och aktiviteter, och ett löfte att leva grönt (“Junior” för under 6 år och
“Senior” för 6 år och uppåt), kritor / pennor och en ålderspresent från vår presentbutik.

- Familjer kan delta i roliga och äventyrliga aktiviteter på reservatet, inklusive kitebyggnad,
asätare jagar över reserven med tankeväckande ledtrådar för att söka gömda föremål som kommer
hjälpa dig i din nästa uppgift... eller skattjakt under en spelenhet som lär grundläggande navigering
med hjälp av en sol-kompass och hur man använder stora landskapsfunktioner för att hitta skatten!

- Att ge tillbaka: familjer har möjlighet att plantera Spekboom, en typ av snår vegetation som är
hemma i östra Kapprovinsen och produktiv på reserven, och en av de fem bästa lagring av kol
vegetationer på planeten. På detta sätt uppmuntras de att kompensera sina koldioxidavtryck.
Familjer kan också delta i Kwandwes volontärverksamhet genom reservatet Ubunye
Foundation, som arbetar med samhällen som lever i och omger reserven.

- Aktiviteterna är skräddarsydda efter individuella och familjeintressen och färdigheter. För unga gäster
Detta inbegriper att hjälpa till med trädgårdsprojekt i den lokala Mgcamabele gemenskapen; att delta
i konst och hantverk aktiviteter; och småbarn är inbjudna att delta i speltid på förskolan.

- Barn är också välkomna att delta i Kwandwe's “Knit a Bit” -program. De stickade rutorna
förenas för att göra filtar och ges till Ubunye Foundation som distribuerar dem
samhällen som omger Kwandwe.

- Andra aktiviteter för barn är “krusdjur” (med hjälp av en mängd olika färgade smulor
blandningar i” zy flaskor, kommer ranger och barn skapa djurformade smulor); sand konst,
göra formar från Gips of Paris, beading, Minnow fisketur med en ranger, bakning och
pizza med specialdesignade” kockar i utbildning” förkläden och toques, dvd-skivor och popcorn,
eco pedagogiska brädspel (lära sig om återvinning och hur man tar hand om vår planet i en rolig
sätt) och afrikanska godnattsagor.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Spa Treatments (Additional Rate)

En mängd olika hälsobehandlingar finns att avnjutas i avskildhet på din svit. Sedan tidigast levde Afrikas ursprungliga invånare i harmoni med naturen. Våra behandlingar och ritualer inspirerades av, designade och baserade på Afrikas rika arv och skapade för att fira moder Jord och hennes koppling till livet. Endast de finaste naturliga ingredienser som finns tillgängliga från naturen används i våra produkter, inklusive olja från Marula-frukten, Mongongonötsolja, helande sheasmör, olja från Baobabträdet, salva från det afrikanska korvträdet och Mafura-smöret, för att bara nämna några.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Private Campfire Cooking (Additional Rate)

Lär dig att behärska konsten att grilla medan du är på safari! Kwandwe erbjuder en spännande möjlighet att lära sig om att förbereda och laga äkta sydafrikanska” braais” och favoriträtter med lokala råvaror. En väletablerad social sedvänja och ett traditionellt sätt att laga mat utomhus i Sydafrika, en” braai” innebär att grilla kött över öppen eld.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Volunteering at Kwandwe

Ubunye-stiftelsen är vår sociala utvecklingsgren. Stiftelsen inrättades 2002 och är ett oberoende, ideellt och välgörande förtroende som för närvarande investerar i utvecklingen av nio landsbygdssamhällen, varav två ligger i Kwandwe reserv.

Gäster på Kwandwe har en unik möjlighet att delta i volontärarbete gentemot Ubunye Foundation genom att donera föremål, engagera sig i aktiviteter och/eller finansiella donationer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Walking & Fly Camping Safari (Additional Rate)

Kwandwe svalare månader erbjuder den perfekta möjligheten att ansluta till vildmarken medan du är till fots. Gå ut från ditt rum på lodge eller villa och utforska den vidsträckta Kwandwe vildmark på en resa till ett privat flygläger för kvällen. Flytta genom det dynamiska landskapet till fots tillsammans med en privat guide och bli en del av landets berättelse. Sitt runt elden och laga en måltid över öppen eld, dela berättelser och lyssna på ljudet från Afrika. Tillbringa kvällar under stjärnorna för en autentisk busslägerupplevelse.

En vistelse på minst 3 nätter krävs i någon av Kwandwes privata villor eller stugor för att boka Winter Wilderness Walk. Rummen kommer att förbli tillgängliga för dem om de vill återvända till bekvämligheten av sin svit när som helst. Gästerna lämnar till fots och njuta av en picknick lunch i vildmarken innan de fortsätter till sitt privata flygläger för kvällen. Ett fordon finns tillgängligt under hela upplevelsen för gästerna att välja när du ska gå och när du ska köra.

Tillgänglig maj - 30 november | Maximalt 4 gäster

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Kwandwe Ecca Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor