WeTu Analytics

Royal Malewane

Luxury Suite | The Lodge

The Lodges sex palatsliknande rum har enastående utsikt och är höjdpunkten av förfining och överflöd i viltstuga boende. Lyxigt inredda och fullt luftkonditionerade erbjuder de en elegant kolonialstil tillflyktsort i hjärtat av busken. Varje rum rymmer två gäster och har privata trädäck, rim-flow pooler och halmtak lusthus. I huvudrummet finns en öppen spis, vackra mörka trämöbler och en kapell king size-säng. Badrummen är extravagant stora, fulla av ljus och en symbol för överseende. Njut av det stora viktorianska badet och duschen inifrån eller ute. Förhöjda gångvägar länkar rummen till huvudstugan. Endast djurlivet kommer att bevittna dig koppla av i detta ultra-privata, ultralyga spel lodge boende.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Royal Suite | The Lodge

Rymd och prakt kännetecknar dessa två sviter. Var och en av våra sviter kan hysa fyra personer i fin safari boende stil, med tunnland utrymme för avkoppling, matsal, sömn och bad. En stor utomhus däck komplett med pool gör att du kan få ut det mesta av den vilda skönheten i omgivningen och njuta av solskenets värme i fullständig avskildhet. Inuti är inredningen klassisk kolonialbuske stil, full av gammal världens elegans som passar perfekt för lyxigt safari boende. Underbara antikviteter, målningar och kurios är rikt stämningsfulla av ett lugnt och lyxigt förflutet, medan det avskilda läget ger en drömmande romantisk flykt oöverträffad i lugn och ro.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Africa House | The Lodge

Africa House är en exklusiv villa i Royal Malewane som rymmer upp till 12 gäster. Africa House är en rymlig och elegant, bushvilla med sex badrum sovrum vardera sidan av en innergård. Alla rum är luftkonditionerade och har eget badrum med dubbla sminkskåp, generöst viktorianskt badkar och duschkabin. Varje rum har också ett eget däck och en utedusch med spektakulär utsikt över busken. Gäster på Africa House njuter av sina egna privata tjänster vilket innebär fullständig flexibilitet på din familjesemester. Inte bara kommer du att få din egen privata kock och hushållsteam, men du får din egen dedikerade spelranger, tracker och privata speldrivna fordon.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Luxury Farm Suite | The Farmstead

Det finns tre Luxury Farm Suites på The Farmstead. Alla rum har ett rymligt sovrum, ett eget badrum med badkar och dusch samt en utomhusdusch. Det finns stora främre och bakre verandor samt ett vackert däck och en privat pool med utsikt över busken där djuren strövar fritt. Varje Luxury Farm Suite är 182 kvadratmeter (1960 kvadratmeter) inklusive främre och bakre verandor och däck. Barn över 10 år är välkomna i Luxury Farm Suites.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Farmhouse | The Farmstead

Bondgården på The Farmstead är en privat villa med tre och ett halvt sovrum. Bondgården har sina egna privata tjänster inklusive en kock, hushållerska, butler, privat safari fordon, ranger och tracker. Det finns tre stora sovrum samt ett mindre barnrum. Det finns en magnifik däck med en stor pool som rinner ut i busken. Barn i alla åldrar är välkomna i bondgården.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Luxury Suite | Waterside

Waterside fyra extra stora Luxury Suites utstrålar en enkel elegans och välkomnar barn i alla åldrar. Dessa ett sovrum sviter är 100m²/1,076ft2 och kan göras upp som en tvilling eller en kung konfiguration. Juvel-tonade orientaliska mattor dölja golven, thatch kikar ut mellan takbjälkar, privata dopp pooler vinkar på expansiva däck med utsikt över busken (och ibland besöker elefanter). Alla Watersides lyxiga fristående sviter är kopplade till lodge reception, matplats, bibliotek och spa via vägar som är upplysta på natten.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Baobab Suite | Waterside

Baobab Suite at Waterside har två sovrum och mäter 60 m²/646ft2 per rum med badrum och central lounge som leder ut till ett privat däck och avsvalkningspool. Denna svit fängslar verkligen lugnet i den afrikanska busken och skapar ett utrymme för dig och dina nära och kära att varva ner i harmoni med naturen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Waterside House | Waterside

Denna exklusiva privata villa på Waterside är rymlig och elegant med levande naturliga möbler. Ljus översvämningar i de fyra sovrum med eget badrum, som alla har ett eget däck. Antika möbler, mjuka silkesmöbler och persiska mattor skapar en exotisk och lyxig känsla.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Royal Malewane

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor