WeTu Analytics

Royal Malewane

Dining at Royal Malewane

Middagar på Royal Malewane är en unik och eftergiven upplevelse med en ständigt föränderlig meny och ett brett utbud av vackra miljöer där du kan njuta av det moderna köket som tillagas av vår Executive Chef och dedikerade team. På Royal Malewane tror vi att safariupplevelsen är synonymt med exceptionell mat och vin.

Utsökt plätering är andra natur till kockarna på Royal Malewane för vilka köket verkligen är en konst. Köket kompletteras av en naturlig duk för att njuta av lika mycket som de delikata smakerna med matplats med utsikt över Malewane River där en mängd nyfikna varelser stora och små satsar på att släcka sin törst. Royal Malewane erbjuder också ett kosher-kompatibelt kök.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Masiya Bar

Masiya Bar hyllar historien om Royal Malewane och dess Master Trackers, i synnerhet Wilson Masiya. Wilson var en del av familjen The Royal Portfolio sedan vi öppnade våra dörrar 1999 och var en formidabel del av gästupplevelsen på Royal Malewane, hans otroliga kärlek och visdom för busken som hade en bestående effekt på allt han mötte.

Masiya Bar byggdes på platsen för den befintliga boman, precis vid vattnet, och visar upp vår fantastiska samling av gins och över 50 whisky. Gästerna kommer att kunna dela berättelser om dagens äventyr över en cocktail eller äta i denna unika utrymme dekorerad med Dedon möbler som smälter in i den naturliga miljön ungefär som en traditionell gömma runt ett vattenhål.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bush Dinners

Bushtältet vid Royal Malewane erbjuder en fest i hjärtat av den afrikanska vildmarken. En verkligt anmärkningsvärd och romantisk upplevelse med glödande lyktor som kastar ett milt ljus bland de starkt braziers.

Ljudet av det vilda och den lokala bykören ger soundtracket till en mycket speciell kväll där gästerna kan njuta av att vara ute i busken med bekvämligheten av spolning toaletter. Var bättre att njuta av en sängfösare än vid eldstaden under de afrikanska stjärnorna som din ranger berättar dagens berättelser?

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Royal Malewane

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor