WeTu Analytics

Royal Malewane

Game Drives

Spelenheter är signaturen aktivitet på någon afrikansk safari. På spelkörning beger du dig ut på en 10-sitsig specialiserad safari Land Rover med en expert ranger och tracker. Fordonen är optimerade för spelvisning och på Royal Malewane tar vi maximalt 6 på varje fordon för optimal komfort. Att se spelet är att förlora dig själv i ett kraftfullt och häpnadsväckande drama. Under en spelutflykt skärper dina sinnen, spänningen växer, du drar nära de mest anmärkningsvärda djuren när de jagar, leker och sover. Spelkörningar på Royal Malewane är skräddarsydda för att passa dina intressen, så att du kan spåra ditt favoritdjur eller se de fåglar, blommor eller träd som du älskar mest.

På en typisk dag på safari kommer gästerna att väckas av sin ranger före soluppgången. Soluppgång och solnedgång är tillfällen då många djur är som mest aktiva före och efter dagens hetta anländer och jagar mycket av djurlivet i vila. Efter en snabb kopp kaffe och ett lätt mellanmål börjar morgonspelet. Speldrivenheter brukar vara mellan 3 och 4 timmar. Efter morgon game drive, kommer gästerna att serveras en rejäl frukost varefter gästerna kan koppla av eller njuta av andra aktiviteter. Eftermiddagsspel kör igång runt 16:00 och går ofta på efter mörkret så att gästerna kan se några av Afrikas nattliga varelser. Om vädret tillåter återvänder du till lägret för en överdådig middag under stjärnorna.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bush Walks

För dem som vill komma ännu närmare naturen, kommer våra högt kvalificerade rangers och trackers att leda gäster till fots genom den vilda afrikanska busken. Promenera bland Big 5 (lejon, leoparder, noshörningar, elefanter och bufflar) och få sällsynta insikter i vår naturliga värld, med fokus inte bara på djur utan på den biologiska mångfalden av livsmiljöer och växtliv. Bush promenader lämnar vanligtvis efter frukost och din tidiga morgon spelkörning.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Waters of Royal Malewane Bush Spa

Det prisbelönta Waters of Royal Malewane Bush Spa ligger på The Lodge är ett magiskt och lugnt utrymme i fullständig harmoni med den naturliga omgivningen. Njut av en avslappnande massage eller en bortskämd skönhetsbehandling. För en mer romantisk upplevelse, par kan njuta av de marockanska sjunkna baden.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sigagule Crèche

Ett besök i lokalsamhället är inspirerande, ödmjuk och lärorik. Royal Portfolio tror passionerat på samhällsengagemang och upplyftning. På Royal Malewane bestämde vi oss därför för att fokusera på barn och utbildning. Vårt uppdrag var att skapa en meningsfull förändring i livet för barnen i Sigagule Crèche, genom att skapa en miljö där de kunde lära sig och ha kul i en säker och hälsosam miljö. Transfer för alla gäster till Sigagule är gratis.

Sigagule Crèche hade 86 elever som var inrymda i ett klassrum som bara var tillräckligt stora för 30 barn och som bara får ett bidrag från regeringen tillräckligt för att mata 38 barn. De hade inget rinnande vatten på fastigheten och två mycket primitiva toaletter.

Royal Malewane med hjälp av mycket generösa donationer från våra gäster har kunnat genomföra ett antal kritiska förbättringar på skolan.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Reflections Spa at Waterside

Upptäck ett spa i hjärtat av den afrikanska busken, omgiven av vatten och ligger på Royal Malewanes tredje lyxstuga, vid vattnet. Upplev lugn och föryngra dina sinnen med specialiserade spabehandlingar med fokus på balans mellan kropp och själ. Om du har kommit till Afrika för att känna naturens puls är detta ett idealiskt sätt att ställa in din kropp till rätt frekvens. Reflections Spa har tre behandlingsrum (ett av rummen är en dubbel) och ett Hamam - ett varmt ångbad följt av en massage. Det finns också ett yogarum och ett gym på Waterside.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Helicopter Tours

Detta är vår mest populära externa aktivitet - en spektakulär flygning över några av de mest natursköna områdena i landet som Blyde River Canyon, Gods Window och Pinnacle. På väg flyger vi över några av de hisnande vattenfallen kända i området (som är ännu bättre under sommarmånaderna efter regnet) som Mac Mac, Lissabon och Berlyn Falls. Vi stannar vid en privat picknick plats där gästerna kan uppleva atmosfären och är nära naturen medan de njuter av sin måltid. Avgår från Royal Malewane Airstrip (15 minuter från lodge).

Vissa Mer
Vissa Mindre

Golf

Royal Malewane ligger i det vilda och vackra nationalparken Greater Kruger. Den exklusiva Leopard Creek Country Club, med sin innovativa bana designad av Gary Player, ligger på den södra gränsen till Kruger Park. Varje hål är lika pittoreskt och spännande som det andra med Crocodile River fungerar som en ovanlig vattenrisk på Leopard Creeks signaturhål, par-5 13: e. En naturskön helikopterflygning till golfbanan, personlig montering av golfutrustning och chansen att se djur på banan gör en verkligt minnesvärd runda.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Horse Back Trails

Hästspåren genomförs på Hoedspruit Wildlife Estate. Reservatet är hem för en mängd olika fåglar och djur som giraff, kudu, gnuer, vårtsvin, impala och många andra slätter spel. Nybörjare, mellanliggande och avancerade ryttare är välkomna. Utflykten är cirka en och en halv timme och du kommer att överföras på väg till Wildlife Estate som ligger 45 minuter från The Lodge. Resan följer spelvägar, genom flodbäddar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Canyon Cruise

Ta en fantastisk kryssning på Blyde Dam som ligger i den hisnande Blyde River Canyon. Kryssningen inkluderar en lätt lunch eller picknick ombord och en möjlighet att lära sig om geologi, djurliv och biologi i detta unika område. Kryssningen varar ungefär en och en halv timme och avgår efter morgon spel enhet och frukost.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Moholoholo – Wildlife Rehabilitation Centre

Beläget i skuggan av den majestätiska ”Mariepskop” denna unika conservancy är hem för många vilda djur. Ett besök på Moholoholo Wildlife Rehabilitation Centre är en oförglömlig upplevelse. Ett brett utbud av fåglar och djur kan ses här, där Brian Jones och hans team vårdar de skadade och föräldralösa, rehabiliterar dem för att släppas tillbaka i naturen där det är möjligt. De som inte är så lyckligt lottade, på grund av arten och omfattningen av deras skador, vårdas i fångenskap för att utbilda de många människor som besöker Moholoholo varje år.

Guidade turer genom centrum ger besökarna i nära kontakt med både vanliga och sällsynta arter som krönta och kampörnar, ugglor och gamar samt Serval, Wild Dogs, Lions, Leopard och många andra djur och fåglar.

Centrum för rehabilitering av vilda djur och växter i Moholoholo bidrar till bevarandet av utrotningshotade arter och rehabilitering av skadade och förgiftade vilda djur. Moholoholo underlättar också ett antal framgångsrika avelsprogram.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Royal Malewane

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor