WeTu Analytics

Royal Malewane

Luxury Suite | Main Lodge

Royal Malewanes sex palatsliknande rum har enastående utsikt och är toppen av förfining och överflöd i viltstugan. Lyxigt inredda och fullt luftkonditionerade, erbjuder de en elegant kolonialstil tillflykt i hjärtat av busken. Varje rum rymmer 2 gäster och har privata trädäck, fälgflödes pooler och lusthus med halmtak. Huvudrummet innehåller en öppen spis, vackra mörka trämöbler och himmelssäng. Badrummen är extravagant storlek, fulla av ljus och en symbol för överseende. Njut av det stora viktorianska badet och duschen inifrån och ut. Förhöjda gångvägar länkar rummen till huvudstugan. Endast djurlivet kommer att bevittna dig koppla av i detta ultra-privata, ultra-lyxiga spel lodge boende.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Royal Suite | Main Lodge

Rymd och prakt kännetecknar dessa två sviter. Var och en av våra sviter kan hysa fyra personer i fin safari boende stil, med tunnland utrymme för avkoppling, matsal, sömn och bad. En stor utomhus däck komplett med pool gör att du kan få ut det mesta av den vilda skönheten i omgivningen och njuta av solskenets värme i fullständig avskildhet. Inuti är inredningen klassisk kolonialbuske stil, full av gammal världens elegans som passar perfekt för lyxigt safari boende. Underbara antikviteter, målningar och kurios är rikt stämningsfulla av ett lugnt och lyxigt förflutet, medan det avskilda läget ger en drömmande romantisk flykt oöverträffad i lugn och ro.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Africa House | Main Lodge

Africa House är den exklusiva villan på Royal Malewane som rymmer upp till 12 gäster. Africa House är en rymlig och elegant, bush villa med sex badrum sovrum på vardera sidan av en central innergård. Alla rum är luftkonditionerade och har eget badrum med dubbla sminkskåp, ett stort viktorianskt badkar och duschkabin. Varje rum har också eget däck och utomhusdusch med spektakulär utsikt över busken. Gäster på Africa House har egna privata tjänster vilket innebär fullständig flexibilitet på din familjesemester. Inte bara kommer du att få din egen privata kock och hushållning team, men du kommer att ha din egen dedikerade spel ranger, tracker och privata spel drivfordon.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Luxury Farm Suite | The Farmstead

Det finns tre Luxury Farm Suites på The Farmstead. Alla rum har ett rymligt sovrum, ett eget badrum med badkar och dusch samt en utomhusdusch. Det finns stora främre och bakre verandor samt ett vackert däck och en privat pool med utsikt över busken där djuren strövar fritt. Varje Luxury Farm Suite är 182 kvadratmeter (1960 kvadratmeter) inklusive främre och bakre verandor och däck. Barn över 10 år är välkomna i Luxury Farm Suites.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Farmhouse | The Farmstead

Bondgården på The Farmstead är en privat villa med tre och ett halvt sovrum. Bondgården har sina egna privata tjänster inklusive en kock, hushållerska, butler, privat safari fordon, ranger och tracker. Det finns tre stora sovrum samt ett mindre barnrum. Det finns en magnifik däck med en stor pool som rinner ut i busken. Barn i alla åldrar är välkomna i bondgården.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Royal Malewane

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor