WeTu Analytics

Royal Malewane

Game Drives

Spelenheter är signaturen aktivitet på någon afrikansk safari. På spelkörning beger du dig ut på en 10-sitsig specialiserad safari Land Rover med en expert ranger och tracker. Fordonen är optimerade för spelvisning och på Royal Malewane tar vi maximalt 6 på varje fordon för optimal komfort. Att se spelet är att förlora dig själv i ett kraftfullt och häpnadsväckande drama. Under en spelutflykt skärper dina sinnen, spänningen växer, du drar nära de mest anmärkningsvärda djuren när de jagar, leker och sover. Spelkörningar på Royal Malewane är skräddarsydda för att passa dina intressen, så att du kan spåra ditt favoritdjur eller se de fåglar, blommor eller träd som du älskar mest.

På en typisk dag på safari kommer gästerna att väckas av sin ranger före soluppgången. Soluppgång och solnedgång är tillfällen då många djur är som mest aktiva före och efter dagens hetta anländer och jagar mycket av djurlivet i vila. Efter en snabb kopp kaffe och ett lätt mellanmål börjar morgonspelet. Speldrivenheter brukar vara mellan 3 och 4 timmar. Efter morgon game drive, kommer gästerna att serveras en rejäl frukost varefter gästerna kan koppla av eller njuta av andra aktiviteter. Eftermiddagsspel kör igång runt 16:00 och går ofta på efter mörkret så att gästerna kan se några av Afrikas nattliga varelser. Om vädret tillåter återvänder du till lägret för en överdådig middag under stjärnorna.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bush Walks

För dem som vill komma ännu närmare naturen, kommer våra högt kvalificerade rangers och trackers att leda gäster till fots genom den vilda afrikanska busken. Promenera bland Big 5 (lejon, leoparder, noshörningar, elefanter och bufflar) och få sällsynta insikter i vår naturliga värld, med fokus inte bara på djur utan på den biologiska mångfalden av livsmiljöer och växtliv. Bush promenader lämnar vanligtvis efter frukost och din tidiga morgon spelkörning.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Waters of Royal Malewane Bush Spa

Det prisbelönta Waters of Royal Malewane Bush Spa är en magisk och lugn plats i fullständig harmoni med den naturliga omgivningen. Njut av en avslappnande massage eller en skön skönhetsbehandling. För en mer romantisk upplevelse kan par njuta av de marockanska nedsänkta baden.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sigagule Crèche

Ett besök i lokalsamhället är inspirerande, ödmjuk och pedagogisk. Royal Portfolio tror passionerat på samhällsengagemang och upplyftning. På Royal Malewane bestämde vi oss därför för att fokusera på barn och utbildning. Vårt uppdrag var att skapa en meningsfull förändring i livet för barnen på Sigagule Crèche, genom att skapa en miljö där de kunde lära sig och ha kul i en trygg och hälsosam miljö. Transfer till Sigagule för alla gäster är gratis.

Sigagule Crèche hade 86 elever som var inrymda i ett klassrum som bara var tillräckligt stort för 30 barn och som bara får ett bidrag från regeringen tillräckligt för att föda 38 barn. De hade inget rinnande vatten på fastigheten och två mycket primitiva toaletter.

Royal Malewane med hjälp av mycket generösa donationer från våra gäster har kunnat slutföra följande förbättringar på skolan:
• Byggt ett extra klassrum för barnen
• Målade det inre av det befintliga klassrummet och hängde persienner på fönstren
• Laid vattenledningar till köket och byggt nya toaletter
• Byggt ett gym i djungeln och en lekplats för barnen
• Laid ut en komplett köksträdgård (som nu levererar 80% av sina grönsaker)
och planterade fruktträd.
• Köpt madrasser för tupplur tid för barnen, som de sov på en matta på
betonggolvet
• Putsade, målade och sätta hyllor och en spis i köket
• Byggde ett barnrum för mindre barn och spädbarn
• Införd utbildning av en steg-för-steg-lärares läroplan för Crèche och
andra skolor på landsbygden i vårt område

Vissa Mer
Vissa Mindre

Moholoholo – Wildlife Rehabilitation Centre

Beläget i skuggan av den majestätiska ”Mariepskop” denna unika conservancy är hem för många vilda djur. Ett besök på Moholoholo Wildlife Rehabilitation Centre är en oförglömlig upplevelse. Ett brett utbud av fåglar och djur kan ses här, där Brian Jones och hans team vårdar de skadade och föräldralösa, rehabiliterar dem för att släppas tillbaka i naturen där det är möjligt. De som inte är så lyckligt lottade, på grund av arten och omfattningen av deras skador, vårdas i fångenskap för att utbilda de många människor som besöker Moholoholo varje år.

Guidade turer genom centrum ger besökarna i nära kontakt med både vanliga och sällsynta arter som krönta och kampörnar, ugglor och gamar samt Serval, Wild Dogs, Lions, Leopard och många andra djur och fåglar.

Centrum för rehabilitering av vilda djur och växter i Moholoholo bidrar till bevarandet av utrotningshotade arter och rehabilitering av skadade och förgiftade vilda djur. Moholoholo underlättar också ett antal framgångsrika avelsprogram.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Hot Air Ballooning

Ta en timme lång flygning över den natursköna Lowveld-delen av Blyde River, väster om Hoedspruit. Terrängen är en blandning av jordbruksmark och privata naturreservat vid foten av Drakensberg Escarpment.

Bergen i söder och väst ger skydd mot de rådande vindarna, vilket ger bra flygande väder på de flesta dagar. På mycket lugna dagar kan ballonger flyga över Kapama naturreservat, sydöst om Hoedspruit. De kvalificerade piloterna och besättningen kommer att säkerställa ett säkert, roligt och informativt äventyr.

Möt före soluppgången och njut av en kaffe medan du tittar på din åtta våningar höga ballong blåses upp och förbereds för flygning. Efter en säkerhetsgenomgång bör du vara luftburen i tid för att bevittna soluppgången. Höjden över marken varierar mellan att skumma trädtopparna till så högt som 2 000 fot när piloten ändrar höjd på jakt efter gynnsamma vindriktningar och hastigheter. När solen stiger, landskapet, vegetationen och, om du har tur, några vilda djur kommer att ge stora fotomöjligheter!

Vissa Mer
Vissa Mindre

Helicopter Tours

Detta är vår mest populära externa aktivitet - en spektakulär flygning över några av de mest natursköna områdena i landet som Blyde River Canyon, Gods Window och Pinnacle. På väg flyger vi över några av de hisnande vattenfallen kända i området (som är ännu bättre under sommarmånaderna efter regnet) som Mac Mac, Lissabon och Berlyn Falls. Vi stannar vid en privat picknick plats där gästerna kan uppleva atmosfären och är nära naturen medan de njuter av sin måltid. Avgår från Royal Malewane Airstrip (15 minuter från lodge).

Vissa Mer
Vissa Mindre

Golf

Royal Malewane ligger i det vilda och vackra nationalparken Greater Kruger. Den exklusiva Leopard Creek Country Club, med sin innovativa bana designad av Gary Player, ligger på den södra gränsen till Kruger Park. Varje hål är lika pittoreskt och spännande som det andra med Crocodile River fungerar som en ovanlig vattenrisk på Leopard Creeks signaturhål, par-5 13: e. En naturskön helikopterflygning till golfbanan, personlig montering av golfutrustning och chansen att se djur på banan gör en verkligt minnesvärd runda.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Horse Back Trails

Häststigarna utförs på Hoedspruit Wildlife Estate. Reservatet är hem för ett stort utbud av fåglar och djur som giraff, kudu, gnir, warthog, impala och många andra slätter spel. Nybörjare, mellanliggande och avancerade cyklister är välkomna. Utflykten är cirka en och en halv timme och du kommer att överföras på väg till Wildlife Estate som ligger 45 minuter från lodge. Resan följer spel vägar, genom flodbäddar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Canyon Cruise

Ta en fantastisk kryssning på Blyde Dam som ligger i den hisnande Blyde River Canyon. Kryssningen inkluderar en lätt lunch eller picknick ombord och en möjlighet att lära sig om geologi, djurliv och biologi i detta unika område. Kryssningen varar ungefär en och en halv timme och avgår efter morgon spel enhet och frukost.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Royal Malewane

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor