WeTu Analytics

Sabi Sabi Bush Lodge

Djupt i bushveld med utsikt över ett vattenhål och en öppen slätt, ligger en lodge som pulserar till rytmen av Afrikas hjärtslag. Detta är Bush Lodge, genomsyrad av tradition, levande och varm, Sabi Sabi av ”Idag”. Med en historia som spänner över 40 år, har lodge fått ett rykte om en ”lyx hem i busken”, service excellence och enkel personlig uppmärksamhet. Den konventionella safaristilen visar upp en levande och eklektisk blandning av inredning och inredning från alla hörn av den afrikanska kontinenten.

För att upprätthålla avskildhet och intimitet har lodge totalt 25 sviter inklusive 2 lyxvillor och Mandleve Deluxe Suite.

Två rymliga lyxvillor har ett master bedroom med eget badrum, andra sovrum med eget badrum, en privat pool, bibliotek lounge och vacker uteplats som vetter mot ett vattenhål. Sviterna är luftkonditionerade och har lyxiga sängkläder och klassiska möbler i läder och trä.

Svit Mandleve Deluxe har en egen avsvalkningspool och lyxig inredning med oändlig utsikt över buskvelden. Sviten är luftkonditionerad och har alla bekvämligheter som en presidentsvit med king size-säng, rymligt badrum och lounge, samt minibar, te- och kaffefaciliteter och en Nespresso-maskin.

Bush Lodge har utformats noggrant för att ge gott om utrymme att koppla av, varva ner och njuta av lugnet i busken. De två poolerna och stora täckta betraktningsdäck som hänger över Msuthlu flodbädd är en inbjudan att svalka sig i det filtrerade vattnet eller sitta i komfort medan du spottar spel på den väl använda pannan. En utsökt möblerad lounge, atrium och intim bar område är perfekta mötesplatser för vänner gamla och nya. Som en extra njutning erbjuder Amani spa på Bush Lodge den ultimata African Spa-upplevelsen.

Lodge är familjevänligt och barn i alla åldrar kan njuta av EleFun Centre, en fullfjädrad barnanläggning. Intressant miljötema aktiviteter, inklusive praktisk ”edutainment” för flera olika åldersgrupper, utformas och övervakas av kvalificerad barnomsorgspersonal. Det vackert planerade centrumet är strategiskt placerad inom lodge omgivningar, vilket minimerar eventuella störningar för vuxna gäster. Föräldrar kan koppla av och njuta av lite privat tid, i vetskap om att deras barn är säkra och glada, frossar i sin egen, åldersanpassad, rolig bushveld upplevelse, blir morgondagens naturvårdare.

Sabi Sabi ligger inom Sabie Game Reserve, en erkänd ”hot spot” för biologisk mångfald som ger en häpnadsväckande variation av vilda djur - inklusive över 200 däggdjur och 300 fågelarter. Morgon och kväll safari avnjutas i öppna safari fordon med nära möten med Big 5 är en vanlig händelse. Miljömedvetenhet walking safaris ger en extra dimension till buskupplevelsen, vilket ger en närbild på de fascinerande mindre varelserna i bushveld.

Den prisbelönta Bush Lodge har med rätta tagit sin plats som en av världens främsta safaridestinationer, samtidigt som den bibehålls djup respekt och band med vildmarken.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Sabi Sabi Bush Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor