WeTu Analytics

Singita Lebombo Lodge

Game drives

Dagliga spelenheter med professionella guider och trackers ger den perfekta möjligheten att komma nära Afrikas otroliga djur, medan sena eftermiddagsenheter avslöjar den svårfångade magin i nattliga Afrika. Alla våra safaris på Singita Kruger National Park bedrivs i Land Rovers med högst sex gäster per fordon. Men om du önskar fullständig sekretess kan du hyra ett privat fordon på grundval av detta. Ensam användning av en Land Rover bör reserveras i god tid och erbjuds i mån av tillgång. Priser finns tillgängliga på begäran

Vissa Mer
Vissa Mindre

Guided Safari Walks

Vandringssafari är ett otroligt sätt att uppleva busken på nära håll och personligt. Din expert guide och tracker kommer att följa dig när du spåra djur till fots genom vildmarken och utforska de magnifika växter och landskap runt dig.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Swimming

De viktigaste fritidsområdena på både Singita Sweni och Lebombo Lodges har rymliga pooler, som alla ger en härlig paus i den pittoreska vildmarken.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Stargazing

Det finns kanske ingen mer transcendent erfarenhet än att titta upp mot en full himmel av glittrande stjärnor. Människan har haft en kärleksaffär med natthimlen i århundraden och med mycket lite föroreningar och inget stadsljus som förringar stjärnorna, kommer din syn på himlen här att vara kristallklar — ingenting mellan dig och den stora afrikanska himlen ovanför.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Fitness Area

Fullt utrustade fitnesscenter finns tillgängliga för gästernas bekvämlighet. Varje anläggning ger pittoresk utsikt över busken, så att du kan hålla ett öga på handlingen utanför medan du tränar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wellness Area

Singitas wellnessfilosofi tar personlig föryngring till en nivå långt bortom alla bortskämda du tidigare upplevt. Alla våra fridfulla lodge spa, där naturen ger sitt eget speciella lugn, presenterar den ultimata flykten, säker på att återställa jämvikt och fred till kropp och själ.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Singita Community Culinary School Cooking Classes

Singita Community Culinary School är ett program för gemenskapspartnerskap som producerar 10 internationellt kvalificerade kommis kockar varje år.

Skolan har nu en helt ny, toppmodern demonstrationsstudio på Singita Lebombo Lodge där gästerna kan delta i en förordnad matlagningskurs som leds av en professionell, kvalificerad kock. Gästerna kan välja att laga en populär, traditionell sydafrikansk maträtt som erbjuds eller en varumärkesrätt från kocken Liam Tomlins tapasmeny.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Premier Wine Boutique

Som en av Sydafrikas mest inflytelserika vinköpare är Singitas källare hem för några av landets mest eftertraktade privata reserver och vintageviner. Oavsett om du är en finsmakare eller bara njuter av ett glas vin, njuter våra erfarna sommeliers av att introducera gäster till ett stort urval av sorter från hela världen.

Via Singita Premier Wine Direct kan gäster köpa viner från våra källare: antingen tas hem i slutet av resan eller levereras bekvämt till deras dörr. Som ett tillägg till källarinköp har vi säkrat tilldelningar av mycket begränsade, eftertraktade viner, inklusive” ikoner”,” Single Vineyard” och” Limited Release” -viner, direkt från ledande vingårdar i Sydafrika. Dessa viner lagras i temperaturkontrollerade källare och är osannolikt att vara tillgängliga någon annanstans.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Singita Lebombo Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor