WeTu Analytics

Thornybush Game Lodge

Elegant och exklusivt, Thornybush Game Lodge erbjuder det kompletta paketet för enskilda gäster, familjesemester, företags getaways, små grupper eller bröllop extravaganzas. Den kräsna resenären på Thornybush Game Lodge väntar spännande grynings- och skymningssafari, ett exklusivt spa, gourmetmat, världens finaste viner och sublimt lyxigt boende. Ett fullt utrustat konferenscenter för sextio delegater fullbordar bilden.

Upp till fyrtio personer kan hysas i luftkonditionerad lyx på Thornybush Lodge, i arton lyxiga sviter och 2 generöst tilltagna familjesviter.

De lyxiga sviterna är utmärkt utrustade och inredda i påkostad stil som passar denna femstjärniga lodge. Lugnande, dämpade toner och mörkt trä används hela tiden för att förbättra den lugna atmosfären i din omgivning, och möbler och utrustning är av högsta standard. I det egna badrummet finns ett dubbelhandfat, ett stort badkar med utsikt över savannen samt duschar inomhus och utomhus.

Alla sviter har privata trädäck med bekväma sittplatser, med utsikt över reserven och vattenhålet. Här kan du ta lite time-out för att samla dina tankar, fånga fyrtio blinkningar eller uppdatera din dagbok medan du njuter av fördelarna med frisk luft, solsken och fridfulla omgivningar.

Familjesviterna har en privat avsvalkningspool på däck. En annan extra i dessa enheter är loungen som har en bäddsoffa för att rymma två barn. Dessa stora villor tillgodoser högst två vuxna och två barn yngre än tolv eller tre vuxna. Förutom att vara mer rymliga, är familjesviterna möblerade och inredda i samma överdådiga stil som de enskilda sviterna.

Ett antal aktiviteter ordnas för barn på Thornybush Game Lodge. Anmäl dina barn till programmet “Ranger in Training” när du bokar ditt boende, och de kommer att njuta av roliga pedagogiska aktiviteter under hela vistelsen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Thornybush Game Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor