WeTu Analytics

Thornybush Game Lodge

Luxury Suites

(18 rum)

De lyxiga sviterna är utmärkt utrustade och inredda i påkostad stil som passar denna femstjärniga lodge. Lugnande jordtoner används i hela världen för att förbättra den lugna atmosfären i din omgivning, och möbler och tillbehör är av högsta standard. I det egna badrummet finns ett dubbelhandfat, ett stort badkar med utsikt över Savannah, inomhus- och utomhusduschar. Alla sviter har luftkonditionering, minibar och ett kafé.

Alla sviter har privata trädäck med bekväma sittplatser, med utsikt över reserven och vattenhålet. Här kan du ta lite time-out för att samla dina tankar, fånga fyrtio blinkningar eller uppdatera din dagbok medan du njuter av fördelarna med frisk luft, solsken och fridfulla omgivningar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Family Suite

(2 rum)

Familjesviterna har en privat avsvalkningspool på däck. En annan extra i dessa enheter är loungen som har en bäddsoffa för att rymma två barn. Dessa stora villor tillgodoser maximalt två vuxna och två barn yngre än tolv. Förutom att vara mer rymliga, är familjesviterna möblerade och inredda i samma överdådiga stil som de lyxiga sviterna.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Thornybush Game Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor