WeTu Analytics

The Plettenberg

The Beach House

(1 enhet / villa)

The Beach House har ett rymligt däck med utsikt över både stranden och de omgivande bergen i Plettenberg Bay, och är idealiskt för att njuta av utsikten i ett exklusivt utrymme med femstjärnig service.

Som gäst på The Beach House har du enkel tillgång till The Plettenbergs hotellfaciliteter i de intilliggande byggnaderna, samtidigt som du njuter av den avskildhet som detta boende erbjuder.

Två sovrum med badrum leder av ett stort vardagsrum med öppen spis, en matsal och en liten service kök. Här ingår en privat pool, platt-TV, DVD-spelare, satellit-TV och Wi-Fi.

The Beach House erbjuder 150m2 utrymme. Priser på The Beach House börjar på R 16 765.00 per enhet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Lookout Villa

(1 enhet / villa)

Gäster på The Lookout Villa har utsikt över den natursköna Plettenberg Bay och kan förvänta sig att bli bortskämda på en av de mest exklusiva adresserna i området. Valar och delfiner, dartande måsar och havsutsikt kan avnjutas från detta speciella boende på The Plettenberg.

Denna 190 m 2, tre sovrum villa är ett perfekt alternativ för familjer, med sin öppen planlösning lounge och matplats. Här finns ett välsorterat kök, privat pool och trädgård samt platt-TV och DVD-spelare, satellit-TV och Wi-Fi i alla utrymmen. Alla sovrum har eget badrum.

Maximalt två personer per rum. Priser för The Lookout Villa börjar på R 20 350.00 per enhet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

The Plettenberg

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor