WeTu Analytics

The Plettenberg

Double Room

Dubbelrummen på The Plettenberg är individuellt inredda och har ett rymligt sovrum med eget badrum.

Luftkonditionering och golvvärme i hela rummen garanterar ultimat komfort för gästerna. Maximalt två personer per rum. Varje dubbelrum varierar i storlek mellan 30-45m2.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Luxury Double Rooms

Alla rum har egen sittgrupp, sovrum med eget badrum, luftkonditionering och golvvärme i hela hotellet. Rummen är individuellt inredda för att återspegla den marina miljön som omger hotellet.

Alla lyxiga dubbelrum har utsikt över de obefläckade trädgårdarna på The Plettenberg. Maximalt två personer per rum. Bekvämligheter i lyxiga dubbelrum, som varierar i storlek från 35-70m 2.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Luxury Double Sea View

Med utsikt över den vackra Plettenberg Bay och det omgivande havet, har de sex lyxiga dubbelrum med havsutsikt alla en utsikt över området.

Varje rum är lika unik som sin utsikt, med en sofistikerad individuell inredning och erbjuder den ultimata komforten med en sittgrupp, duschkabin, luftkonditionering och golvvärme i hela.

Gästerna kan njuta av solnedgångens vackra nyanser här från sina rum, och få en närmare utsikt när skida valar eller delfiner rör sig in mot bukten.

De lyxiga dubbelrum med havsutsikt varierar i storlek från 38-54m2. Högst två personer per rum.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Suite

De fem sviterna har smakfull inredning inspirerad av den omgivande utsikten över Plettenberg Bay och erbjuder en individuell palett för gästerna att njuta av.

En separat lounge område, sovrum med eget badrum, och luftkonditionering och golvvärme i hela erbjuder lyx och komfort för gäster, så att de kan koppla av och njuta av hotellet och service.

Sviterna varierar i storlek mellan 48-70m 2. Maximalt två personer per rum.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Premier Suite

Med sju individuellt inredda Premier Suites att välja mellan på The Plettenberg, kommer gästerna att njuta av alla varianter av dessa rum. Varje svit Premier har utsikt över omgivningarna, som kan avnjutas via franska dörrar.

Alla de rymliga sviterna Premier har separat vardagsrum, satellit-TV och sovrum med eget badrum. Det finns luftkonditionering och golvvärme i hela byggnaden.

Premier Suites varierar i storlek mellan 50-78m2. Högst två personer per rum.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

The Plettenberg

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor