WeTu Analytics

The Plettenberg

Double Room

De eleganta dubbelrummen på The Plettenberg är individuellt inredda och har ett rymligt sovrum med eget badrum.

Luftkonditionering i alla rum garanterar ultimat komfort för gästerna. Max 2 personer per rum. Varje dubbelrum varierar i storlek mellan 30-45m2.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Luxury Double Rooms

Alla rum med egen sittgrupp, sovrum med eget badrum, samt luftkonditionering överallt, Luxury Double Rooms är individuellt inredda för att återspegla den marina miljön runt hotellet.

Utsikten över de obefläckade trädgårdarna på The Plettenberg varierar mellan varje lyxigt dubbelrum. Max 2 personer per rum. Bekvämligheter i Luxury Double Rooms, som varierar i storlek från 35-70m2.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Luxury Double Sea View

Med utsikt över den underbara Plettenberg Bay och det omgivande havet, de sex lyxiga dubbelrummen med havsutsikt har alla utsikt över området.

Varje rum är lika unikt som utsikten, med ett sofistikerat individuellt inredningsschema och erbjuder den ultimata komforten med en sittgrupp, duschkabiner, och luftkonditionering överallt.

Gästerna kan njuta av solnedgångens underbara nyanser här från sina rum, och få en närmare utsikt när valar eller delfiner flyttar in mot bukten.

Lyxiga dubbelrum med havsutsikt varierar i storlek från 38-54m2. Max 2 personer per rum.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Suite

Med smakfull inredning inspirerad av den omgivande utsikten över Plettenberg Bay, de fem sviterna erbjuder var och en en individuell palett för gästerna att njuta av.

En separat lounge, sovrum med eget badrum och luftkonditionering överallt erbjuder lyx och komfort för gästerna, så att de kan koppla av och njuta av hotellet och servicen.

Sviterna varierar i storlek mellan 48-70m2. Max 2 personer per rum.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Premier Suite

Med sju individuellt inredda Premier-sviter att välja mellan på The Plettenberg, kommer gästerna säkert att njuta av alla variationer i dessa rum. Alla Premier-sviter har utsikt över omgivningarna som kan avnjutas genom franska dörrar.

Alla de rymliga sviterna i Premier har separat vardagsrum, satellit-TV och sovrum med eget badrum. Det finns luftkonditionering överallt.

Premier Suites varierar i storlek mellan 50-78m2. Max 2 personer per rum.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

The Plettenberg

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor