WeTu Analytics

The Plettenberg

Restaurant at The Plettenberg

Matsalen inomhus erbjuder vacker utsikt över poolen och havet, medan utomhusterrassen är perfekt för middagar utomhus, med fascinerande havsutsikt - särskilt vid solnedgången.

Restaurangen är känd för sin ocean bounty och hämtar inspiration från det rika marina livet som finns i Plettenberg Bay. Köksteamet, som leds av Executive Chef Kyle Macaskill, förbereder innovativa, hållbara fisk- och skaldjursrätter tillsammans med ett brett urval av kött och grönsaker. I nära samarbete med lokala leverantörer är ingredienserna alltid säsongsbetonade och hålls på en utmärkt kvalitetsnivå.

Restaurangen är skapad av Kyle för att återspegla en smak av bukten och består av Sesam Encrusted Norwegian Salmon och The Fisherman's Seafood Platter, medan köttätare kan ta sig in i Aged Beef Fillet och Karoo Springbok Loin — med en noggrant curerad vinlista som kompletterar den kulinariska upplevelsen. Den avslappnade Café Menu erbjuder rejäla rätter, och gästerna kan också boka i förväg för att njuta av High Tea i restaurangen.

Öppettider
Frukost: 07h00 till 10h30
Eftermiddagste Meny: 11h00 till 17h00
Lunch/Middag: 12h00 till 22h00

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Sandbar

The Sandbar leder utanför The Sun Lounge of Plettenberg och är en utsökt, modern cocktailbar och lounge som besöks av lokala kunder, samt sydafrikaner som väljer att semestra i Plettenberg Bay.

Glaset, det vita läderet, marmor och naturliga ekytorna bildar en slående design som framhävs av smart belysning. De stora fotografiska panelerna på väggarna erbjuder ett utomhusperspektiv av Plettenberg Bay området.

Under hela dagen är The Sandbar den perfekta mötesplatsen för drycker och te, och på kvällarna är det perfekt för att njuta av prisbelönta sydafrikanska viner, en mängd champagne och en rad noggrant utformade cocktails.

Öppettider
Dagligen från 11h00 till 23h30

Vissa Mer
Vissa Mindre

Tea Time

Tänk på salta bett som rökt laxöring, dill- och gräddeostsmörgåsar, Monkeyglandglaserat nötkött och rödlök minispett; och kokossesamsmörmacaroner och frukttartlets som sötsaker — för att inte glömma nybakade scones förstås.

Alla serveras med det finaste urvalet av te eller kaffe, samt MCC eller Champagne på begäran.

Oavsett om du firar en förlovnings- eller babydusch, födelsedags- eller barmitzvah eller en företagsfunktion, kan vi skräddarsy evenemanget efter dina behov och erbjuda den perfekta platsen för dig — oavsett om det är på Bluewing med 180 grader havsutsikt, vår restaurangterrass eller den intima Summer Lounge.

Pris: R 165 per person
inkluderar te eller kaffe

ENDAST BOKNINGAR
(48 timmars varsel)

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

The Plettenberg

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor