WeTu Analytics

The Plettenberg

Restaurant at The Plettenberg

Matsalen inomhus erbjuder vacker utsikt över poolen och havet, medan utomhusterrassen är perfekt för utomhusmiddagar, med fascinerande havsutsikt - särskilt vid solnedgången.

Trogen sitt namn är restaurangen känd för sin havsbelöning och hämtar inspiration från det rika marina livet som finns i Plettenberg Bay. Köksteamet, som leds av chefskocken Kyle Macaskill, förbereder innovativa, hållbara skaldjursrätter, tillsammans med ett brett urval av kött och grönsaker. I nära samarbete med lokala leverantörer är ingredienserna alltid säsongsbetonade och hålls på en utmärkt kvalitetsnivå.

Skapad av Kyle för att återspegla en smak av bukten, signaturrätter på restaurangen inkluderar en mängd eleganta skaldjur, kött- och vegetariska alternativ med en noggrant kuraterad vinlista som kompletterar den kulinariska upplevelsen. Den avslappnade poolmenyn erbjuder rejäla rätter, och gästerna kan också boka för att njuta av eftermiddagste.

Öppettider
Frukost: 07h00 till 10h30
Afternoon Tea Meny: 12.00 till 17.00
Lunch/ Middag: 12.00 till 22.00

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Sandbar

The Sandbar leder utanför The Sun Lounge of Plettenberg och är en utsökt, modern cocktailbar och lounge som besöks av lokala kunder, samt sydafrikaner som väljer att semestra i Plettenberg Bay.

Glaset, det vita läderet, marmor och naturliga ekytorna bildar en slående design som framhävs av smart belysning. De stora fotografiska panelerna på väggarna erbjuder ett utomhusperspektiv av Plettenberg Bay området.

Under hela dagen är The Sandbar den perfekta mötesplatsen för drycker och te, och på kvällarna är det perfekt för att njuta av prisbelönta sydafrikanska viner, en mängd champagne och en rad noggrant utformade cocktails.

Öppettider
Dagligen från 11h00 till 23h30

Vissa Mer
Vissa Mindre

Tea Time

Vårt berömda Afternoon Tea serveras med det finaste urvalet av te eller kaffe, samt MCC eller Champagne på begäran.

Oavsett om du firar ett förlovnings- eller babyshower, födelsedag eller bar mitzvah, eller en företagsfunktion, kan vi skräddarsy evenemanget efter dina behov och erbjuda den perfekta platsen för dig - vare sig det är på Blue Wing med 180 graders havsutsikt, vår restaurangterrass eller den intima sommarloungen.

BOKNINGAR VIKTIGA

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

The Plettenberg

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor