WeTu Analytics

Mosaic Lagoon Lodge

4x4 Beach Excursions to adjacent Walker Bay Beach

LATS sätter Mosaic bortsett från alla andra, med Walker Bay bredvid. Från Lagoon Lodge, hoppa på ett öppet 4x4 fordon och upptäcka fynbos, fåglar och den orörda Walker Bay Beach och naturreservatet och njut av vackra solnedgångar över havet. Kanapéer och drycker avnjutas medan du tittar på sevärdheter i fascinerande marint liv.

Mellan juni och december flyttar Södra högervalar från Antarktis till skydd av Walker Bay till domstol, kompis och kalv. Valar kan ses från toppen av sanddyner medan du smuttar på en favoritdrink. September till november är höjden av valsäsongen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Quad Biking on Mosaic

Guidade quad-bike turer tar dig att utforska genom fynbos klädda kullar, lagunvåtmarker och spotting fantastiska fåglar. Rida längs kanten av lagunen eller upp till höga punkter på Mosaic med 360-graders utsikt över havet, lagunen och bergen. Mosaiks professionella guider gör skapelsens invecklade levande.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Boat Cruise on the Hermanus Lagoon

Styr ”Lady Stanford” från stranden av Stanford på Kleinr River för en utflykt bland vattenfåglar och de höga Overbergsbergen. Drycker och snacks avnjutas under kryssningen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Kayaking on the Hermanus Lagoon

Glid i en kajak på lagunen för att möta de fantastiska blå kranar och vattenfåglar i den naturliga våtmarken på Mosaic, som är en proklamerad fågelreservat. Eller kajak till mynningen av lagunen till den vackra vita sanden i Grotto Beach.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Milkwood Spa at Mosaic

Mosaic är en plats att fokusera på välbefinnande i sinne, kropp och själ, så att vi kan leva våra liv till fullo och njuta av allt som är bra. Det är en plats att vara omgiven av vördnadsinspirerande skapelse, upptäcka naturen, andas frisk luft, engagera sig i hälsosamma aktiviteter, stärka oss med hälsosam mat och föryngras på MOSAIC Milkwood Spa.

Vi använder enbart högkvalitativa, naturliga spa-produkter från afrikanskt ursprung. De är packade med botaniska extrakt, antioxidanter och omegaoljor som ger näring åt vår hud och stimulerar vår luktsinne. Ansiktsbehandlingar görs med premium Elemis produkter och Elemis BIOTEC maskin för de jämnaste hud resultat.

Spabehandlingar kan vara inomhus utomhus under en privat grönskande baldakin av mjölkträblad med utsikt över lagunen, där du också kan njuta av en varm uppfriskande utomhusdusch. Mjuk musik och ljud av fåglar underlättar avkoppling när vår utmärkta terapeut skämmer bort dig. Njut av MOSAIC Milkwood Spa upplevelse där du kommer att vårdas till ett hälsotillstånd.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Spectacular Flora on Mosaic

Cape Floral Kingdom är ett sant underverk i världen, med den rikaste tätheten av växtarter på jorden ∙ 8,600 med nästan 6.000 förekommer ingen annanstans på jorden. Fynbos, Afrikaans för “fin buske”, är den unika typen av vegetation som bildades för miljontals år sedan från aska av torka stressade skogar. Du kommer att styras längs lagunkanten och våtmarker för att upptäcka intrikata växt-djurrelationer och vikten av att bevara detta unika blomsterrike.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Fantastic Bird Watching on Mosaic - Almost 200 species

Vare sig fågelskådning från ett privat däck eller på en guidad promenad eller fyrhjuling, fåglarna på Mosaic glädje entusiaster. Över 140 fågelarter är hem för Mosaic. Vattenfåglar längs strandlinjen är lika många som de arter som finns på fynbos täckta kalksten åsar. Blå kranar boet i fågelreservatet vid Lagoon Lodge, flamingos korsar lagunen är massa, pied kungsfiskare kan ses på jakt efter mat och ugglor ses dag och natt. Kolla in vår fullständiga lista över fåglar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Area Activity - Archeological Cave Tour

Strax längs kusten från Mosaic ligger en av de viktigaste arkeologiska kulturarvsplatserna i västra Cape, Klipgat Cave. Det här grottsystemet bildades för miljontals år sedan och det tros vara ockuperat av människor upp till 70 000 år sedan. Khoikhoi-folket ockuperade detta grottsystem och levde på skaldjur och djur i området vid den tiden. Grottan kan turneras och en 8 km lång strandpromenad kan avnjutas tillsammans med solnedare på stranden och 4 x 4 resa tillbaka till Mosaic.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Area Activity - Whale watching & Marine Ocean Tours

Mellan juni och december flyttar södra högervalar från Antarktis till Afrikas södra spets till domstol, kompis och kalv. Walker Bay är den bästa platsen i världen att se dessa enorma däggdjur. Denna resa tar dig med båt på jakt efter Marine Big 5: Valar, Great White Shark, Afrikansk pingvin, Cape Fur Seal och delfin.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Area Activities - Shark Cage Diving

Lär dig mer om cirkeln av marint liv på denna båttur, som tar dig till Shark Alley, mellan Dyer Island och Geyser Rock, hem till 60.000 Cape Fur Seals. Stora vita ses från båten och i en säker bur strax under ytan av vattnet. Upplevelsen av att vara öga mot öga med dessa stora varelser är helt enkelt spännande!

Vissa Mer
Vissa Mindre

Area Activity - Scenic Tour by plane

Flyger över Walker Bay ger dig en av världens mest spektakulära vyer över berg, vita sandstränder, sanddyner och marint liv. Från luften kan du förstå den enorma storleken på de södra högervalarna och förhoppningsvis få en glimt av en kalv som lär sig att lobba svans eller bryta. Fantastiska natursköna flygningar är tillgängliga under hela året.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Mosaic Lagoon Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor