WeTu Analytics

Mosaic Lagoon Lodge

Gömd bland gamla mjölkvräd, upptäck en plats av extraordinär skönhet för kontemplation och äventyr. Mosaic ligger i närheten av den pittoreska byn Stanford, och är Cape's svar på den lyxiga afrikanska helgedomen lodge.

Mosaic är en av Sydafrikas finaste gömda pärlor på Cape Whale Coast, vid Hermanus lagunen, vid den orörda Walker Bay Beach på Atlanten och har magnifik utsikt över Overberg-bergen. Mosaic är en boutiquegäst resort där lyx är spetsad med jordisk skönhet och himmelska natthimmar.

Som namnet antyder erbjuder Mosaic den mest mångfacetterade upplevelsen i området med 1000 hektar bevarandemark och över 3 km fasad på den vackra Hermanus-lagunen. Aktiviteter på Mosaic inkluderar att vara nedsänkt i fantastiska fynbos-blommor och fågelliv i Cape Floral Kingdom, lagunkryssningar, fantastiska stränder, fascinerande marint liv och några av världens vackraste vinländer. Detta är toppat med varm leende personal som serverar färsk mat i kombination med utsökt sydafrikansk vin. Mosaic är också centralt beläget för valskådning, marina turer, hajburdykning och utforska Overberg-vinregionen, och det perfekta läget för natur- och aktivitetsälskare.

För den ultimata privata tillflyktsort fångar LAGOON LUNGE essensen av lugn och ro med bara fem safaristil sviter vävda in i en uråldrig milkwoodlund. En bortskämd vistelse här är all inclusive av måltider, äventyrsaktiviteter och husets drycker/vin/öl/sprit. Avkopplande massage, hud- och nagelbehandlingar kan avnjutas på Mosaic Rain Spa (antingen inomhus eller utomhus) med ekologiska produkter från Rain Africa (en extra kostnad tillkommer).

Efter en touch av fågelskådning från en avskild veranda kan du bege dig nedför strandpromenaderna under ett trädtak till den uppvärmda avsvalkningspoolen med utsikt över bergen och lagunen, där du kan upptäcka favoritvattenfåglar. Drycker och måltider delas utomhus eller i matsalen vid en öppen spis som värmer själen.

Maten på Mosaic är fräsch, utsökt och kreativ behärskning av vår kock, vår bagare, vår trädgårdsmästare och lokala producenter. Frukosten är en rejäl måltid med nybakade muffins, hemlagad sylt, färsk frukt och en varm måltid. Lunch serveras gourmet picknick stil utomhus eller runt flammande bränder när det finns en chill i luften. Överdådiga middagar tillagas av kocken och byggs kring ekologiska grönsaker från trädgården och lokala säsongsbetonade råvaror... och bäst paras med fint sydafrikanskt vin från Mosaikkällaren!

Och när kvällen faller, bevittnar utsökta solfärger som går ner över lagunen och den härliga vidden av den stjärnfyllda sydafrikanska himlen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Mosaic Lagoon Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor