WeTu Analytics

Wilderness Little Mombo

Wilderness Little Mombo – Game Drives *

Utforska Mombo Private Traversing Area med spelenheter som avslöjar det rika djurlivet i lokalen, från rovdjur till byte. Detta är en verkligt riklig jaktmark för leoparder, och stora stolthetar av lejon. \

* Observera att eftersom lägret ligger inom Moremi Game Reserve, är nattkörningar inte möjliga på Wilderness Little Mombo.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Little Mombo – Bush Brunch

Upplev en överdådig brunch med vår upplevelse utanför lägret så att du kan spendera så mycket tid ute i busken som möjligt. Njut av utmärkt mat i de vackra naturliga omgivningarna efter en spännande spelenhet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Little Mombo – Hides

Tillbringa tid vid våra hudar, för exceptionell fågel- och djurvisning. Perfekt för ivriga fotografer som har tålamod att sitta tyst och vänta på att vilda djur ska vandra ner till vattenhålet. Mest produktiv för spelvisning under de torrare månaderna för ett nära och personligt perspektiv.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Little Mombo – Massage Treatments

När du besöker Wilderness Little Mombo är terapi i sig, tack vare dess sublima vildmarksläge, lägret erbjuder en helhetsupplevelse för hälsa och välbefinnande. Njut av en signaturbehandling, och njut av den föryngrande njutningen på den avkopplande spa-reträtten.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Little Mombo – Workouts In The Wilderness

För dem som vill träna, det finns ett gym där du kan svettas medan du njuter av en utsikt fylld, oftare än sällan, med vilda djur.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Wilderness Little Mombo

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor