WeTu Analytics

Mombo Camp

Plats: Ett UNESCOs världsarvslista sträcker sig Delta över två miljoner hektar (över 4,9 miljoner hektar) flodslätter, där slingrande kanaler väver runt tusentals palmkantade öar, där det klara, liljtäckta vattnet är rent nog att dricka. Mombo ligger i Deltas berömda Moremi Game Reserve i nordöstra hörnet av Chiefs Island — en gång en stamledares jaktmark — är idag en ledstjärna av ekoturism och lämnar ett lätt fotavtryck i paradiset. Med sin blandning av livsmiljöer lockar stora besättningar, följt av antal och sorter av rovdjur, upptäcka varför Mombo, är verkligen ”Moder till alla läger”.

Boende: Ombyggd 2018, återanvända mycket av materialet, vårt flaggskeppsläger upprätthåller integriteten i sin orörda miljö genom användning av naturmaterial, minimalt mänskligt fotavtryck och 100% solstatus. Mombo är upphöjt på trädäck under höga mangostan och fikonträd och har utsikt över en spektakulär flodslätt som kryllar av vilda djur. Åtta eleganta, expansiva gästsviter firar historien och traditionerna i det legendariska ursprungliga lägret. Varje svit har en inomhus lounge, separat sovrum och badrum, inomhus och utomhus duschar, elegant koppar badkar och en privat utomhus med en dubbelsäng, nedsänkt soffa, privat utlopp pool och wrap-around veranda - som alla fördjupar en djupare i busken och underverk i Mombos privat genomresa område.

Syfte: Mombos isolering och ren mångfald av lämplig vegetation gör området idealiskt för dedikerade bevarandeinsatser för att säkerställa att de orörda livsmiljöerna och det täta djurlivet bevaras för kommande generationer.

Unika säljpoäng

Förmodligen den bästa storspelsvisning i hela Afrika — känd som ”Place of Plenty”
Gränsfull jaktmark för stora stoltserar med lejon och stjärndrabbade leopard
Ett ansvarsfullt lyxsafari läger i hjärtat av Delta

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Mombo Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor