WeTu Analytics

Duba Plains Camp

Det berömda Duba Plains Camp ligger i hjärtat av Okavango-deltat. En matris av palmprickade öar, översvämningsslätter och skogsmark, 33 000 hektar stora privata reserv som är typisk för regionens unika landskap. Duba Plains Camp erbjuder 5 skräddarsydda sviter, förutom en separat 2-rumssvit träffande heter Duba Plains Suite, alla designade av Dereck Joubert för att smälta in i skogen och dra nytta av skuggans former och texturer men också för att framkalla den gamla klassiska afrikanska safari stilen på 1920-talet. vilda djur kännare flyktväg med bokstavligen tusentals djur i ett nästan oändligt mönster över översvämningsslätterna. Alla rum är upptagna på återvunna järnväg sovhytt trall och erbjuder gästerna fantastisk utsikt över den omgivande floodplain och den stadiga strömmen av vilda parading förflutna.

Detta är den plats som ägarna, och National Geographic filmskapare, naturvårdare och upptäcktsresande, Dereck och Beverly Joubert, valde för sin hemmabas. Great Plains Conservation är den enda operatören på koncessionen, vilket erbjuder gästerna den ultimata möjligheten för privata djurliv observationer.

Duba Plains har utvecklat en modell som skapar maximal nytta för samhället i närheten med leasingfonder, jobb och andra projekt som våra Big Cats Vård av gemenskaper, lampor för lärande (solburkar) Conservation Camp för barn. Detta partnerskap garanterar att dessa samhällen får påtagliga och betydande fördelar av bevarande av vilda djur och växter.

Duba Plains stoltserar med sina extraordinära djurlivsupplevelser och intim närexponering för det bästa av de bästa djurlivet, från lejon och leoparder till elefanter och buffel och allt däremellan. Duba Plains är också känd för intressanta Kalahari arter som Aardwolf och Pangoliner.

Var och en av våra läger har chefskockar och en handplockad vinlista. Duba Plains är inget undantag och har en källare med några hundra flaskor vin från vänner av Jouberts - vinproducenter som berättar sin historia bortom flaskan, naturvårdare, människor som har en gemenskap de stöder eller något de ger tillbaka förutom att vara på Great Plains Vin Val för kvaliteten av sina viner.

Medan Duba Plains erbjuder Botswanas bästa landsafari samt en Okavango Delta upplevelse, är detta verkligen en plats att hitta en uppfriskande, men ändå fredlig allsidig uppsättning upplevelser, från djurliv visning och fågelskådning eller fiske från båten och spännande körningar med kunniga guider och vänliga värdar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Duba Plains Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor