WeTu Analytics

Duba Plains Camp

Game drives (day & night)

Speldrivenheter (dag och natt) äger rum i några av Botswanas bäst anpassade fordon. Duba Plains Toyota Land Cruisers är unikt utformade för att korsa flodslätterna. Dessa är naturligtvis öppna, kapade och skräddarsydda för fotografer (upphöjda tak, fotografiska barer, multi-plug-växelriktare). Cruisers har endast fyra till sex gäster på varje fordon och är fullt utrustade med drycker och snacks. Varje svit har en professionell kamera och objektiv som ett paket för gästerna att använda eller prova. Bilder laddas ner och presenteras så att de kan ta bort utan extra kostnad.

Även om fokus ligger kvar på de mest bekväma tiderna på dagen (tidigt till mitten av morgonen och sen eftermiddag till kväll) för drivenheter, är det mycket vanligt i Duba Plains att spendera hela dagar ute på fältet, att brunch levereras till fordonen eftersom djurlivet är så bra och vårt fokus ligger på att hitta och spendera tid med dessa extraordinära erfarenheter.

Vårt schema är flexibelt och gästerna uppmuntras att skapa sin egen resplan enligt deras intressen. Mycket ofta fortsätter våra safaris in på natten på jakt efter nattliga arter. Great Plains guider är också angelägna trackers och birders och gästerna uppmuntras att uppleva allt lägret har att erbjuda.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Guided Walks

En annan stor fördel med att stanna inom förvaringen är möjligheten att uppskatta det fantastiska landskapet till fots, fredligt, utan buller från motorer. Vanligtvis tidigt på morgonen eller kvällen är den bästa tiden, eftersom mitten av dagen är för varmt för att våga sig ur skuggan. Bär bra promenadskor, hatt och neutrala färgade kläder för att inte larma vilda djur och ta kikare. Din guide kommer att ha vatten för dig. Promenader leds av licensierade guider med skjutvapen utbildning.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Motorized Boating

Att zippa genom Okavango Deltas nätverk av vattenvägar är ett uppfriskande sätt att få en känsla av omfattningen av denna enorma våtmark. Du kommer utan tvekan att ha underbar fågelskådning och kanske till och med några flodhäst, buffel och elefant iakttagelser. (Båtliv är en säsongsaktivitet, vanligtvis mellan maj och oktober men varierar säsongsmässigt).

Vissa Mer
Vissa Mindre

Catch-and-Release Fishing

Detta är en stor aktivitet under mitt på dagen siesta. Se till att du är med en guide. Under januari och februari finns ett moratorium för fiske. Endast fångst och frisläppande fiske.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Young Explorers Program

Duba Plains Camp erbjuder en fullständig kursplan av buske hantverk färdigheter för våra unga upptäcktsresande. Detta är ett gratis program som följer i fotspåren av National Geographic Explorers-in-Residence Dereck och Beverly Joubert. Ett omfattande paket kommer att ges till ivriga barn vid ankomsten, så att de kan lära sig om djursamtal, hur man spårar vilda djur och andra fakta och siffror om det vilda. I slutet av ett barns vistelse kommer han/hon att bli en Young Explorer och Conservation Ambassador - redo att gå ut och berätta för världen om vad de har lärt sig och vad de också kan göra för att skydda denna vackra miljö.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Photography

Alla Duba Plains gästsvit har ett par kikare av hög kvalitet för gästanvändning samt en professionell kameraset, inklusive kamerahus och objektiv. Bilder kommer att laddas ner till ett minne vid gästens avresa. Fotografisk undervisning genom Great Plains Wild Studio kan ordnas för gäster (mot en extra kostnad och bokas i förväg). Undervisning kan vara antingen på företagskameror eller egna gästens personliga kameror.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Scenic Flight and Champagne Stop

Njut av en flygupplevelse med fantastisk natur över norra delen av Okavango Delta. Lägg till en 15-minuters champagnestopp på Palm Island på väg. Måste bokas i förväg och erbjuds i mån av extra kostnad och tillgänglighet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

CULTURAL EXPERIENCE: Life With Elephants Tour

Tour inkluderar natursköna helikopterflygningar till Eretsha Village följt av besök på lokala företag, gårdar, traditionell transport och höra berättelser om det dagliga livet tillsammans med elefanter och andra vilda djur. Turné strukturerad för att ske under dagen mellan campbaserade djurliv visning aktiviteter. Måste bokas i förväg och erbjuds i mån av extra kostnad och tillgänglighet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Duba Plains Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor