WeTu Analytics

King's Pool

Plats: Detta eleganta läger är uppkallat efter skandinavisk kunglighet och har utsikt över det oxbow-formade King's Pool Lagoon och Linyanti River systemet. Aktiviteter inkluderar dag- och nattspel, guidade naturvandringar och närliggande hudar, perfekt för fotografering av fåglar och vilda djur. Under torrperioden kan gästerna tillbringa sin siesta titta på spelet komma ner för att dricka på den unika underjordiska gömman, där vattnet är i ögonhöjd. Att se elefantfötter och trunkar nästan inom beröringsavstånd medan det är säkert inuti är en upplevelse som överskrider en vanlig safari.

Boende: Detta 100% soldrivna läger, har sju välutrustade tring- och duktvillingar och en svit, var och en stoltserar med ett rymligt sovrum och vardagsrum som leder till en veranda som suger upp den underbara utsikten över lagunen. Den överdådiga huvudområdet består av en pool, lounge, bibliotek, matsal och gemytlig bar område stilfullt inställd på expansiva upphöjda däck nära vattnets kant. En utomhus ”kgotla” för kvällsmat under stjärnorna.


Syfte: Ett av lägrets viktigaste syften är att säkerställa ett fortsatt skydd av en bit mark i pusslet i Kavango-Zambezi Transfrontier Conservation Area - som är avgörande för spridning av elefanter och vildhundar och förekomsten av minskande arter som roan och sobel antilop.

Unika säljpoäng

Fågelparadis i en internationellt erkänd IBA - Viktigt fågelområde
Utmärkt torrsäsongen spel visning koncentrationer... elefantbesättningar, lejon, giraff, leopard och vildhund
Det sjunkna gömstället erbjuder ett helt annorlunda perspektiv på vilda djur och växter

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

King's Pool

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor