WeTu Analytics

Wilderness King's Pool

Wilderness King's Pool – Game Drives

Att se vilda djur på en spelenhet är en spännande upplevelse. De varierade skogsmiljöerna och forntida flodslätter längs Linyanti-fellinjen gör Linyanti till en väsentlig del av alla Botswana-resplaner. Några av våra gäster har beskrivit det som helt hisnande. En safari till Afrika är värd att vara på varje resenärs måste se destination.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness King's Pool – Night Drives

Fånga syn på nattliga varelser på en nattkörning längs kanalen. En spännande möjlighet för dig att se djur som du kanske aldrig har hört talas om och är mer unika, som geneter, civets, och buskbebisar. Det andra spännande elementet i nattkörningar är chansen att se katter som mest aktiva.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness King's Pool – Guided Nature Walks

På begäran är naturvandringar med skickliga, beväpnade guider underbara sätt att komma nära naturen och observera de mindre saker du missar när du reser med fordon.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness King's Pool – Hides

Det finns två hudar i närheten av Kings Pool för att se och fotografera djur och fåglar. Den ena ligger i den västra änden av lägret och den andra är en original underjordisk hud, med vattnet i ögonhöjd som ger ett unikt kameravänligt perspektiv

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness King's Pool – Barge Excursion *

Avsluta dagen med solnedgångar, koppla av på det eleganta, drottning Silvia-pråm i kolonialstil som flyter nerför floden Linyanti. Medan lägret och dess lagun tar sitt namn från kung Gustaf som smekmånad här i mitten av 1900-talet, firar pråmens namn romantiskt hans hustru. De nygifta blev kär i Botswanas skönhet - en känsla som var ömsesidig när landet också blev kär i dem, och Botswana utsåg gärna drottning Silvia till den dansande drottningen!

* Vattennivåer tillåter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness King's Pool – Fishing *

Fiske med ett begränsat utbud av basutrustning erbjuds på fångst- och släppbasis.

* Observera att fiske är säsongsbetonat eftersom det är förbjudet enligt Botswanas lag i januari och februari på grund av avelsändamål.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness King's Pool – Birding

Fågelskådning är enastående vid Wilderness King's Pool, med Linyanti Wildlife Reserve ett internationellt erkänt viktigt fågelområde (IBA), särskilt för rovfåglar som Dickinsons tornträd och vattenfåglar, från fiskörnar till hägrar och afrikanska skummare. Under sommarmånaderna, södra karminbiätare bo nära lägret. Håll kikaren nära till hands!

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness King's Pool – Rest & Relaxation

Massage är tillgängliga för dig att njuta av i avskildhet i ditt tält. En rad skönhetsbehandlingar skapade för att återställa kroppens naturliga balans och lugna bort dina påfrestningar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Wilderness King's Pool

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor