WeTu Analytics

Mvuu Lodge

Mvuu Lodge har utsikt över en lugn lagun strax utanför floden Shire. Den stora loungen ligger högt över vattnet i ett område av fängslande mångfald och skönhet. Den har ett omfattande djurliv bibliotek och teleskop för att få ut det mesta av den exceptionella fågel och andra liv som rör sig runt floden. Mvuu betyder “flodhäst” i Tonga och namnet är ett tecken på det stora antalet skida av dessa vattenälskande däggdjur som flyter i floden. I detta frodiga och bördiga område kan en utmärkt mångfald av djur ses.

Boendet består av åtta lyxiga tält, varav en är en romantisk smekmånad svit. Varje tält har eget badrum och ett eget däck byggt för att titta över vattnet. Lodge faciliteter inkluderar en matsal, pub, lounge område och en pool.

Aktiviteter inkluderar båtsafari, naturvandringar, vandringar och vandringsleder, fågelskådning och traditionella spelenheter på dag och natt. Inget besök i Mvuu är komplett utan ett besök i någon av byarna på dess gränser för att uppleva äkta afrikansk byliv.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Mvuu Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor