WeTu Analytics

Mvuu Lodge

Shire River Trail

Detta spår som täcker ett ungefärligt avstånd på 30 km under loppet av två och en halv dag, erbjuder många intressanta funktioner och sevärdheter och vandrare kan förvänta sig att se en mängd av parkens bosatta arter. Avståndet kan variera beroende på spelrörelser och lokala förhållanden. Terrängen är ibland utmanande och eftersom detta i huvudsak är en buskpromenad, kommer det att innebära konstant stopp för att lära sig om spår, livsmiljöer, fåglar och djurliv.

* Pris tillgängligt på begäran

Vissa Mer
Vissa Mindre

Day and night game drives

Dessa spelenheter är ett utmärkt sätt att utforska Liwonde National Park och uppleva dess mångsidiga utbud av livsmiljöer och djurliv. Under dagen besöka helgedomen och det omgivande området för att se sobel, kudu, eland, zebra, vattenbuck, impala, vårtog, noshörning och elefant. Njut av “sundowners” på stranden av den vackra Shire River medan du tittar på kungsfiskare dykning för fisk, innan du börjar på en natt enhet för att upptäcka hyaena, ugglor, civets, släkten och olika arter av mungo.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Boat Safaris

Njut av lugn och ro i Shire River medan du är på en av Central African Wilderness Safaris flodkryssningar. Intima möten med elefant är ett kännetecken för denna fantastiska upplevelse som gör att du kan komma mycket nära dessa enorma, majestätiska djur. Snypa solnedgångar medan du lyssnar på snorts och bälgar som kommer från de många flodflodkapslarna utspridda längs floden, innan du bevittnar slående solnedgångar över floden.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Hide visit

Ta dig närmare djurlivet i Liwonde National Park med ett besök i Mvuu vattennivå vilda djur gömma. Titta på som en mängd antilop, elefanter och andra arter kommer till vattenhålet för att dricka, bara några meter framför dig.


Denna aktivitet är beroende av tillgänglighet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Nanthomba School visit

Ta en båt över floden, hoppa på en cykel och cykla 30 minuter till Nanthomba School. Upplev det tryck som både lokalbefolkningen och Liwondes bräckliga ekosystem står inför när du cyklar genom byar som ligger längs parkens gränser. En gång på Nanthomba School inspireras av lärare och elever i detta otroliga samhällsprojekt, och lär dig hur icke-statliga organisationer som HÄLP Malawi och barn i vildmarken hjälper till att förändra lokala samhällen och lindra fattigdomen genom att tillhandahålla högkvalitativ utbildning till barnen på landsbygden Malawi.


Denna aktivitet är beroende av tillgänglighet.
* Priset är tillgängligt på begäran.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Guided bush walk

Upptäck de intrikata relationerna mellan djur och deras livsmiljöer med en guidad buske promenad. Läs mer om insekter och andra mindre invånare i parken, samtidigt som du lär dig om träd och växter, deras medicinska egenskaper och hur de används av lokalsamhällen. Denna promenad gör att du kan ge dig ut på den slagna banan och observera Liwondes mångfald av vilda djur med minimala störningar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Birding

Liwonde National Park erbjuder några av de bästa fågelskådning i Malawi. Med över 400 fågelarter listade i parken är Liwonde ett fågelparadis, med en otrolig mängd invandrare som anländer under regnperioden. Specialerbjudanden inkluderar Brown-breasted Barbet, Böhms biätare, afrikansk skimmer och Livingstones fly-catcher.

Fågelning införlivas i den dagliga spelaktiviteter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Mvuu Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor