WeTu Analytics

Lagoon

Game Drives - Day and Night

Spelenheter genomförs i specialdesignade Toyota spel tittar fordon som sitter högst sex gäster åt gången i 3 rader med 3 platser. Gästerna styrs av ett team av professionell guide och tracker för två personer - en speciell egenskap i Kwando Safaris vilda upplevelse. Teamet med två personer gör det möjligt för guiden att kommunicera intressanta platser och de komplexa relationer som finns i hela naturen, medan spåraren säkerställer att inga observationer eller spår saknas.

Kvällen/natten enheter är en Kwando Safaris specialitet. Enheten startar sent på eftermiddagen när dagens värme minskar. Efter en lugn paus för den traditionella sundowner, och när den afrikanska dagen förvandlas till en mjuk färgstark kvällsduk, börjar nattkörningen. Mysteriet utvecklas som nattens varelser, särskilt rovdjuren, avslöjas av rampljuset, ofta oväntat.

På grund av sitt läge i en privat koncession kan spelenheter gå offroad för att tillåta att fordon placeras närmare speciella rovdjursiakttagelser, vilket förbättrar fotografi- och spelupplevelsen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Walking Safaris

Att gå i Afrikas vilda områden är det enda sättet att verkligen uppskatta den naturliga miljön. Medan spelvisning från ett fordon gör det möjligt för en att se fler djur när du passerar mycket större avstånd och kommer mycket närmare djuren på ett säkert sätt, finns det inget som är så inspirerande och ödmjukande som att observera vilda djur till fots. Många mindre arter av växter och insekter, spår och skyltar är alla lätt att missa i ett fordon. Den långsamma takten i promenad och tolkningsförmåga hos din guide kommer att öppna dina ögon för en ny och fascinerande värld.

Spelvandringar är inte vandringar; de är långsamma bekväma promenader avsedda att ge dig en chans att uppleva vildmarken i en naturlig takt. Varje promenad kan kombineras med en spelenhet eller mokoro och längden på promenad kan justeras för att passa dina personliga önskemål eller nivå av kondition.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Boat Cruise

Båtupplevelsen är en lugnande tonic, en kontrast till de kraftiga ansträngningarna att söka efter däggdjur från ett fordon eller till fots. Luta dig tillbaka och medan borta timmarna, stannar för att blicka på en mängd spektakulära fåglar och bad elefant och njuta av utsikten över flodsystemen. Men bli inte förvånad om freden krossas av en flodhäst som varnar båten om hans närvaro! Dubbeldäcksbåtar används för att ge en bättre utsiktspunkt och erbjuder en underbar position för att njuta av vattenvägarna och deras varierade invånare.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Fishing

Fiske erbjuds också i lagunen under 10 månader om året men är förbjudet i januari och februari eftersom detta är högsäsong. Grundutrustning levereras, men ivrig flugfiskare rekommenderas att ta med egen utrustning. Man kan faktiskt fiska från huvuddäcket. Arter som idrottsfiskaren är föremål för är flera tilapia (braxen) arter (inklusive olivbraxen eller nembwe, rödknäppt tilapia, lila inför largemouth och tre fläckar tilapia), vass tand havskatt, afrikansk gädda och den mäktiga tigerfisken.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Lagoon

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor