WeTu Analytics

Chobe Game Lodge

Standard rooms

(35 rum)

De nybyggda och inredda standardrummen har utökats i storlek och leder till en rymlig terrass som vetter mot floden Chobe. Inuti rummen finns alla bekvämligheter och bekvämligheter du förväntar dig av en lyxig safari lodge. De egna badrummen har ett stort badkar och en separat dusch, medan luftkonditionering och luftfläktar garanterar att du får en bekväm vistelse under hela din tid på Chobe Game Lodge. Interleading standardrum är tillgängliga för familjer på begäran.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Standard Family Room

(1 rum)

De nyrenoverade och inredda standardrummen har utökats i storlek och leder till en rymlig terrass som vetter mot floden Chobe. Inuti rummen finns alla bekvämligheter och bekvämligheter du förväntar dig av en lyxig safaristuga. De egna badrummen har ett stort badkar och en separat dusch, medan luftkonditionering och fläktar ser till att du har en bekväm vistelse hela tiden på Chobe Game Lodge.

Familjerum Standard är tillgängligt för familjer som söker sin ultimata familjesafari. Familjerum har två separata sovrum med delat badrum och en uteplats som vetter mot floden Chobe.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Honeymoon Suite

(1 rum)

Den mest privata platsen i lodge och utvalda sviten för berömda smekmånad par Elizabeth Taylor och Richard Burton 1975, är den eleganta smekmånadssviten idealisk för par som vill skämma bort sig medan de är på deras Chobe safari med en touch av romantik och fullständig avskildhet.

Smekmånad Suite har en liknande layout som de lyxiga familjesviterna, med en stor privat terrass, en infinitypool och stora, avkopplande solstolar där du kan njuta av utsikten över Chobe.

Inuti sviten finns en öppen planlösning med bekväma solstolar och ett rymligt sovrum med en king size-säng. Det lyxiga badrummet leder från sovrummet och har separat badkar, stor dusch och dubbla handfat.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Family Suite

(3 rum)

Med enkel åtkomst och en mångfald av safariupplevelser är Choberegionen det perfekta resmålet i Botswana för en familjesafari. Lyxiga familjesviter (lämplig endast för barn över 6 år) är det perfekta komplementet, med gott om utrymme och avskildhet, och med utsikt över floden Chobe. Stora trädörrar leder till en privat terrass och infinity avsvalkningspool för familjen att njuta av i fullständig avskildhet.

Inuti finns en öppen planlösning lounge med bekväma solstolar, ett sovrum med dubbelsäng och ett andra sovrum med enkelsängar, alla öppning mot terrassen. Det delade badrummet är rymligt och har separat badkar, dusch och dubbla handfat. Rummet har blivit lyxigt utrustat med luftkonditionering, fläktar och alla bekvämligheter du förväntar dig att njuta av på en lyxig safari.

Med gott om utrymme och avskildhet tillåter familjesviterna familjer att njuta av sin tid på safari tillsammans utan att oroa sig för att störa andra gäster. För de familjer som föredrar att äta ensam kan du ordna middag på rummet, med flexibla måltider på kvällarna.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Triple Room

(4 rum)

Trebäddsrummen är nydesignade och ligger i huvuddelen av stugan. Trippelrummet är idealiskt för familjer och har en större, mer privat terrass, två badrum och en lounge som kan omvandlas för att rymma en bekväm enkelsäng.

Inuti rummen finns alla bekvämligheter och bekvämligheter du förväntar dig av en lyxig safari lodge. De egna badrummen har ett stort badkar och separat dusch, medan den andra toaletten endast har en duschkabin. Det finns luftkonditionering och overhead fläktar i varje rum.

De som söker andra familjestil boende kan begära ett familjerum, interleading standardrum eller en lyxig familjesvit.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Chobe Game Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor