WeTu Analytics

Chobe Game Lodge

Chobe Game Lodge River Safaris

Ingen Chobe safari är komplett utan att uppleva skönheten i Chobe River och dess otroliga djurliv med båt.

Flodbåtarna är särskilt utformade för att säkerställa att varje passagerare kan ta in den magnifika Chobe utsikten i full komfort från var som helst på båten. Tack vare flexibiliteten i sittplatserna och det platta däcket är båtarna idealiska för ivriga naturfotografer, med gott om utrymme för utrustning och frihet att fotografera från alla vinklar.

Till skillnad från alla andra vattenbaserade aktiviteter i Botswana är spelet visning på en flodsafari i Chobe oöverträffad någonstans i Botswana. Elefanter kantar vattnet, flodhäst samlas i laguner, hundratals antilop och giraff tar sig till vattnet och iakttagelser av rovdjur längs flodstranden är vanliga.

Alla båtar på Chobe Game Lodge är soldrivna båtar — ett rent och tyst sätt att njuta av en båtsafari och en annan för turismen i Afrika.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Chobe Game Lodge Game Drives

På grund av placeringen av Chobe Game Lodge inne i Chobe National Park, startar spelenheterna tidigt på morgonen så snart parken öppnas, vilket ger dig den bästa chansen att spåra rovdjur medan de fortfarande är aktiva. Eftermiddagens enheter avgår lodge på sen eftermiddag (den exakta tiden är beroende av säsong), endast återvänder vid parkstängningstid efter solnedgången, vilket maximerar den tid du spenderar ute i parken för att njuta av dessa speciella iakttagelser.

Drivningarna följer loppet av Chobe River som din erfarna guide tolkar busken tecken och spår på jakt efter bosatta djurliv. Elefant möten är vanliga och stora flockar av buffel finns i överflöd. Den ständigt närvarande impala och den majestätiska giraffen är båda vanliga invånare, medan iakttagelser av antilopen Puku erbjuds också. Rovdjur är rikligt i norra regionen av Chobe National Park, och utmärkta iakttagelser av lejon, vild hund och leopard ska göras.

Chobe Game Lodge fordon är öppna 4WD spel tittare omgjorda för att göra din resa bekväm och din tittarupplevelse häpnadsväckande. I vagnparken ingår flera tysta, koldioxidfria elfordon som utformats för att ytterligare förbättra din Chobe-safari.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Chobe Game Lodge Birding Experience

Fågningen är spektakulär med Schalows turaco, spärrad uggla och vitbrowed coucal bosatt i trädgården samt rosythroated longclaw, western-banded ormörn och huva gam bland några av de 450 arterna i Chobe-regionen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Chobe Game Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor