WeTu Analytics

River View Lodge

River View Lodge är en privat lodge som ligger på stranden av den vackra floden Chobe i Botswana. River View Lodge är en perfekt miljö för den sanna afrikanska tillflyktsort och är en oas av lugn precis utanför dörren till några av södra Afrikas finaste naturliga sevärdheter.

River View Lodge erbjuder elva smakfullt inredda rum och chalets, ett privat hem och charmiga offentliga utrymmen bland vackert välskötta trädgårdar, vilket gör det till den perfekta platsen för att koppla av och varva ner efter att ha utforskat Chobe ikoniska omgivningar.

River View Lodges faciliteter inkluderar en lounge, en bar, en matplats och en pool med utsikt över floden Chobe. Läckra lokala och internationella rätter serveras dagligen, och middag erbjuds på begäran i förväg.

Spelenheter i Chobe National Park, fågelskådning och båtkryssningar är bara ett urval av aktiviteter som erbjuds under din vistelse på River View Lodge.

Chobe National Park är idealiskt beläget vid stranden av den nedre Chobe River i Kasane-regionen i norra Botswana, inom närheten och den mäktiga Victoria Falls är bara en timmes bilresa bort.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

River View Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor