WeTu Analytics

River View Lodge

River View Lodge är en privat lodge som ligger vid stranden av den vackra Chobe River i Botswana. Den perfekta miljön för den sanna afrikanska get-away, River View Lodge är en oas av lugn precis utanför dörren till några av södra Afrikas finaste naturliga sevärdheter.

Med elva smakfullt inredda, helrenoverade rum och stugor, ett privat hem och charmiga offentliga utrymmen som ligger bland vackert välskötta trädgårdar, är River View Lodge det perfekta läget för gästerna att koppla av och varva ner efter att ha utforskat de ikoniska omgivningarna i Chobe.

River View Lodge erbjuder exceptionell service från vänlig personal, en lounge, en bar, en matplats och en pool med utsikt över floden Chobe. Läckra lokala och internationella rätter serveras dagligen.

Spelkörningar i Chobe National Park, fågelskådning och båtkryssningar är bara ett urval av de aktiviteter som finns tillgängliga under din vistelse på River View Lodge.

Idealiskt beläget vid stranden av den nedre Chobe-floden i Kasane-regionen i norra Botswana, Chobe National Park ligger i närheten och de mäktiga Victoria Falls ligger bara en timmes bilresa bort.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

River View Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor