WeTu Analytics

River View Lodge

Game Drive in Chobe National Park

Njut av en 3-timmars morgonspelkörning i den magnifika Chobe National Park, som sträcker sig över en imponerande 11.000+ kvadratkilometer och hem till världens största elefantpopulation.

Sätter ut i svalt tidigt på morgonen, du kommer att ha en chans att lära dig om parken när du bevittnar en uppsjö av vilda djur som elefant, buffel, giraff och antilop, och om du har tur till och med lejon, leopard eller vildhund.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Boat Cruise on the Chobe River

Njut av en avkopplande, 3-timmars eftermiddagsbåtkryssning på Chobe River i Chobe National Park, där du får möjlighet att se spektakulärt fågelliv, krokodil, flodhäst, antilop och flockar av elefant som dricker vid vattnet. Du kan till och med få en chans att bevittna besättningar som simmar över floden till Sedudu Island.

Detta är en verkligt unik upplevelse, och det perfekta tillfället att finslipa dina fotograferingsfärdigheter när du njuter av solnedgången över vattnet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Day Trip to Victoria Falls

Bekvämt beläget bara en timmes bilresa bort, njut av en dagsutflykt till de spektakulära Victoria Falls och bevittna ett av världens mest imponerande naturunderverk.

En mängd aktiviteter finns tillgängliga under ditt besök, inklusive en helikopterflygning över Victoria Falls, adrenalinaktiviteter vid Batoka Gorge och mer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Cultural Excursions

Oavsett om du är på en gratis guidad promenad genom Old Kazungula Village eller på en 3-timmars rundtur i en av de små byarna på ön Impalila i grannlandet Namibia, lära sig om den rika kulturen, seder och traditioner för folken Basubia och Tswana i regionen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

River View Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor